haha ja to wiem ;]![]()
haha ja to wiem ;]![]()
350D
Nie pisze o ergonomicznosci tylko o ryzyku.Zamieszczone przez pn_
Zakladam ze trafilbym gdybym probowal - wystarczy dobre przyzwyczajenie. Ale jesli mam latarke i szkoda mi na marne czekac kilkunastu minut naswietlania z ryzykiem zlych nastawow - to po co ryzykowac?
Przeczytalem sporo o 20D. Teraz jestem zdecydowany, kupuje te maszyne!! Do tego jeszcze Tmarona 17-50 i zobaczymy jakie foty beda wychodzic![]()
Mam ten zestaw i moge polecic, a co do wad 20d, to chyba tylko kiepski i maly ekranik, sam aparat bardzo fajny, moj ma prawie 2 latka a wyglada jak nowka, co prawda mial przygode serwisowa jeszcze w okresie GW ale teraz jest od prawie roku ok.
Co do tamrona mi sie trafila swietna sztuka, na ostrosc ani trafnosc AF-u nie moge narzekac, do wad jednynie mozna zaliczyc silnik napedzajacy AF, waaarczy i nie jest za szybki, wiec raczej do spokojnych fotek polecam.
Fotografuję 20D 3 lata.
Wada 20D - wielopunktowe ustawianie ostrości. Teoretycznie wszystko powinno być ostre. Naprawdę to nic wtedy nie jest ostre. Kompletnie bezużyteczna funkcja - niezależnie od zastosowanej przysłony obiektywu.