Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: pastelowe barwy

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

wiele plytek dvd ma tak mizerne efekty jakby zrobil je gimnazjalista, ktory tydzien wczesniej zainstalowal. ogladlaem przynajmniej to co jest na allegro, do innych dobrych nie dotarlem. mam 3 ksiazki kelbyego i moze i sa ciekawe, ale nie trafilem jeszcze na taką obróbke, jaka jest czesto u ślubnych, a którą na prawdę lubie, np cichego

Domyślnie

" Zakładam, że autor tematu zna się jako tako na dziedzinie fotografii która go interesuje, a ciekawi go jedynie metoda postprocessingu. Może nawet nie próbować swoich sił w ślubniakach - NIGDY. Może foto to jedynie jego hobby i nigdy nie będzie próbował na tym zarabiać. Po co ładować w szkolenie taką kasę? Wg mnie lepiej zainwestować np w coś takiego"

Dokładnie autor postu nie robi w slubach i chyba nie zamierza
    zapodałem temat bo liczyłem ze na forum znajde bez problemu odpowiedz...
    mysle ze wiele osob ma rację pisząc o własnej incjatywie
    rzeczywiscie zainwestowałem w czwartą częśc Kelbiego i naprawde jestem pod wrazeniem, pozatym w sieci jest mnostwo tutoriali... metodą prób i błedów doszedłem do wielu trików ktore mozna zobaczyć na zdjeciach z warsztatów, /oprócz pastelowych tonacji/ mysle jak sie uprzeć i postawić na konsekwencje w działaniu mozna dojść do wielu zaskakujących efektów, ale to jest indywidualna kwestia kazdego z nas, czy chcemy sami sie czegos nauczyć pytając, czytając, próbując, czy chcemy isc na łatwizne płacąc badz co bądz duzo kasy za trzy dni douczania...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Zarzuć jakimś konkretnym przykładem, coś się wspólnym wysiłkiem wymyśli.

Domyślnie

No ok wrzucam zdjecie kaliny, mam nadzieje ze Ania nie bedzie miała nic przeciwko...
    oczywiscie ktos mogłby rzucic hasło zapytaj autorkę, tylko nie sadze zeby ktos kto sprzedaje takie informacje, chciał się nimi podzielić, więc byc moze ktoś kto włada doskonale PS-em wie jak to działa.
    http://img186.imageshack.us/img186/2...wania12uc7.jpg
    http://img186.imageshack.us/img186/8...sciol18do3.jpg

Pozdro
    czarek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów