nie wytlumaczy....ja juz raz prosilem....bezskutecznie....nie odda swoich definicji nikomuZamieszczone przez thorin
![]()
nie wytlumaczy....ja juz raz prosilem....bezskutecznie....nie odda swoich definicji nikomuZamieszczone przez thorin
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
moze ta klapka z tylu, moj cyfrak takiej nie ma :-(, a analog jak go ladnie poprosze to plecki otworzy ;-)Zamieszczone przez thorin
To było dobre...Zamieszczone przez muflon
![]()
![]()
Mosz chopie piwo u mie![]()
Jak sie nie ma co sie lubi to sie kocha swoja zone :grin: :grin: :grin:Zamieszczone przez thorin
"Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"
Stawiam tezę: fotomuka konfabuluje. Młody jest.
Zamieszczone przez kocis
co to znaczy konfabulujenie uzywaj takich trudnych slow skad wiem czy mnie nie obrazasz ?
![]()
jak sie nie ma swojej zony to sie kocha cudzaZamieszczone przez king_nothing
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ludzie ! Dajcie spokój, bo nikonowcy leją z nas jak czytają te sprzeczki. Do rzeczy i pokażcie im klasę, nie zachowujmy się jak w polskim parlamencie, bo nas prezydent rozwiąże i odda władze nikonowcom, a to już by było lekkie przegięcie.
Nie wiem czy zauważyłes, ale ten wątek to już dawno przestała być sprzeczka o DIGIC ;-) - a stał się czymś znacznie zabawniejszymZamieszczone przez nowy
![]()
Nikonowcy to powinni mieć wstęp wzbroniony tutaj...Zamieszczone przez nowy
Moderatorzy nie spijcie![]()
Daj spokoj, oni tez maja prawo sie posmiac ...ja na ich forum robie to codziennieZamieszczone przez marcingreen