digic II ma mniejsza swietlistosc niz poprzednik, stad pewnie Ci sie mniej podoba![]()
![]()
![]()
digic II ma mniejsza swietlistosc niz poprzednik, stad pewnie Ci sie mniej podoba![]()
![]()
![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Zamieszczone przez gawryl
![]()
![]()
Zamieszczone przez Polaco
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net
Zamieszczone przez fotomuka
podobno ? no przeciez go miales, niewiesz o czym piszesz ? jak miales 20 d i d70 to czemu z 300d uzywasz kitowego szklai do not understand it, przeciez zbierasz na lepsze... podobno... heh swietlistosc - fajny termin prawie jak teoria z talibami w klewkach
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
A ja sie podpisze pod tym pytaniem bo nei mam pojecia jak procesor moze miec wplyw na WB.Zamieszczone przez snowboarder
Temat wyglada na trollowaty(bez urazy).
Od procesora zalezy szybkosc przetwarzania danych a nie ich (algorytmow przetwarzajacych) jakosc.
No i DIGIC I nie ma duszy (!)Zamieszczone przez gawryl
Wydrukowalem pare jego zdjec na przezroczystym filmie
i swietlistosc jest szokujaca. Chlopak ma racje, jak nic,
chyle czola :-) :-) :-)
ciemnosc, ciemnosc widze... bo swietlistosci no ni hu hu nie umie zobaczyc
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
![]()
watek ze slynna swietlistoscia byl o fotografii analogowejwiec sorka ale o "swietlistosci" wzgledem nic nie pisalem zwiazanego z digicami. tyle tylko ze klisza ma to cos, a matryca nie zawsze. więc troszkę się skompromitowaliście ale co tam
każdy musi mieć swoje pięć minut
![]()
Ej, snowboarder nie denerwuj się takPodyskutować można o wszystkim, nawet na tak głupi temat - zwłaszcza, że przy okazji można przypomnieć co ciekawsze cytaty fotomuki
(PS. może zaczniemy kolekcjonować? Tak jak ja swego czasu inwektywy pod moim adresem - "srający kasą" itp. ;-) )
Zamieszczone przez fotomuka
hmm no to wytlumacz mi skompromitowanemu co to jest to cos ? ta swietlistosc ? niewiadomo co to ale analogi to majo a cyfraki niy ? no co to motyla noga jest ?![]()