Będzie Ci się na tyle nudziło w sobotę po wschodzie żeby się turlać do Gdańska Głównego? :>
Będzie Ci się na tyle nudziło w sobotę po wschodzie żeby się turlać do Gdańska Głównego? :>
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
A dlaczego by nieJa nocne stworzenie jestem
![]()
To ja się piszę jakby co :>
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Ok, w nocy fajnie sie jezdziO wiele lepiej niz w dzien, korkow nie ma, swiatla wylaczone na ulicy
Czekam jeszcze na info od rob'a bo nie wiem czy udalo mu sie cos zrobic ze swoim wozidlem, czy tez pakuje sie do mnie
![]()
Tezet to jakby było miejsce to też chętnie "wpakowałbym się" do Ciebie![]()
Ja też zmotoryzowany jestem jakby co, a pomieszkuje w głównym mieście, jak ktoś chętny to zapraszam.
Czyli w którą noc odbędzie się plener?
@Tezet - niestety dopiero jutro dam znać na pw czy uda mi się z moim transportem.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
jak się umówi cała grupa na określoną godzinę to i my się dogadamy![]()
rob, ok, nie ma problemu![]()
Drugiego, w czwartek, jade z rodzinka pozwiedzac tak rekreacyjnie, zobaczyc co i jak, takze na pewno wieczorem dam znac o parkingach i ogolnie o wrazeniach
Moze przelozymy plener na 0:00 w okolicach kamiennej gory ? bo o 0:00 bedzie pokaz sztucznych ogni, czyli jakby nie patrzec - dodatkowy katalog na dysku o innej kategorii niz pozostale w rokuTylko czy wszyscy wytrzymaja 4 godziny albo troche ponad o takiej porze ?
Ladna pogoda jest i trzymac wszyscy kciuki zeby sie utrzymala ! W nocy jest poprostu goraco !![]()