Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 140

Wątek: Gdynia Zlot Żaglowców 2-5 lipca 2009r

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Jasne ze mozna, wszedzie mozna zaparkowac, ale tu chodzi o jak najblizsze miejsca, ja dzis sprawdzalem mozliwosc dojazdu do kina na wieczorny seans, a odpowiedz zeby sobie przyjsc na piechote poprostu zakrawa na kpine, biorac pod uwage to ze niektorzy nie moga np duzo chodzic. Moja matka skrecila ostatnio kostke i uwierz, nie dojdzie z 10 lutego do kina... Ale to sa kwestie ktore powinny byc normalne. Czy wina organizatorow ? No nie wiem, jakos pytalem przy kazdej ulicy jak wyglada sprawa dojazdu i dowiadywalem sie zeby pytac na tej ostatniej "bramce" i dopuki nie bylo na bramce strazy miejskiej to ludzie byli naprawde mili. Dopiero na ostatniej bramce straz miejska + dwoch "porzadkowych" w zoltych strojach - tam poprostu odechciewalo sie wszystkiego, ton/sposob przekazywania informacji/bezposrednie smianie sie w twarz i tego typu rzeczy jakby byli ponad prawem... Juz bym wolal zeby tam stala policja zmiast tej strazy ale fakt, od tego oni sa, od stania. Moim zdanie wystarczylo by poprostu gdyby spytali czy mam do kina bilet i sprawa rozwiazana, ale oni woleli zgrywa cfaniakow, bo nie byla to odpowiedz typowo narzucona przez organizatora. Pozatym to nie tylko moja opinia o nich dzisiaj, paru znajomych mialo problem z dojazdem do wlasnego domu bo ich wpuscic nie chcieli...

Poza tym zostawiajac samochod na parkingu kina mam w razie czego jakies zabezpieczenie w postaci kamer na parkingu w czasie seansu. Zostawiajac samochod na 10 lutego czy gdziekolwiek indziej mam poprostu szczescie lub pecha.

A na jutro napisalem ktore parkingi atakujemy, kamienna gora albo boczna na swietojanskiej...
    Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 02-07-2009 o 19:30

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

To ja mapkę poproszę :P

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

1 - miejscowka przy swietojanskiej
    2 - parking na kamiennej

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...cc600651584542

Dopiero zaczyna

Domyślnie

jeżeli kogoś interesuje niedzielna parada, to są jeszcze bilety na tramwaj wodny na Hel, na godz. 12.30 z Gdyni. Jedyne 12 zł w jedną strone:-D.

ps. co do parkowania w centrum Gdyni, boli jak nie można podjechać wszędzie autem, prawda? To dobrze, mam nadzieję, że niedługo doczekamy się stref zamkniętych dla aut w centrum Gdyni, Gdańska czy Sopotu.

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    wiem tylko ze na 100% Comatus ze mna jedzie.
    Jutro się jeszcze odezwę żeby dogadać dokładną godzinkę

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Nie zapomnijcie podładować akumulatorków. Gdzie w końcu się spotykamy? Pkt 1 czy 2? Przydała by się jakaś sonda
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Na odległość, ale już tam jestem
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,9411,tit...wiadomosc.html
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

No i bylem, wrocilem, zwiedzilem, zobaczylem, troche sie zawiodlem Ludzi pelno, jachtow jeszcze wiecej, ale zeby jakis byl naprawde przykuwajacy uwage ? hmm, ciezko :\ Na jachtowym po prawej skweru - same malutkie, na skwerze - nasze najwieksze, na prezydenckim - srednie i duze duze duze

Myslalem ze beda juz dzis jakos fajnie oswietlone ale bylo mizernie, aparatu nie bralem bo wiedzialem ze jesli wezme to sobie zepsuje zabawe jutrzejsza A zaparkowalem wkoncu na parkingu przy batorym bo byly miejsca

Do mapy dodalem punkt nr 3. To jest parking przy batorym i mysle ze tam sie spotkamy

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Tezet -- a jedziesz jutro z Gdańska? Dobrze Cię zrozumiałam?
    Możesz zdradzić o której i skąd?
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Awatar gosiaQ
    Miasto
    Lębork

Domyślnie

Witam! Obserwuję wątek i stwierdzam, że jeśli wszystko dobrze się ułoży to pojawi się ekipa z Lęborka
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Z tym, że my wyjeżdżamy ok 1:30 więc będziemy ok 2:30
    Z myślą o wschodzie oczywiście.
    Ostatnio edytowane przez gosiaQ ; 03-07-2009 o 12:23 Powód: Automerged Doublepost

Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów