Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 140

Wątek: Gdynia Zlot Żaglowców 2-5 lipca 2009r

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    Spróbujcie poszukać czegoś z obsługą sternika przynajmniej nikt nie będzie pokrzywdzony siedzeniem przy sterze. Ja będę ok. godz. 20-21 w piątek (prosto po pracy) i chciałbym na nocny plener, ale nie wiem jak długo wytrzymam. Jeżeli ktoś jest zainteresowany transportem z Łodzi zapraszam na win_kom@wp.pl
    Ja generalnie coraz gorzej stoję z czasem, więc całodzienne pływanie u mnie odpada. Choć serce się rwie...

Co do piątku będę podobnie, tyle że po pracy zajadę do domu zamienić rower na aparat ;-) I chyba na tę noc (ew. bardzo wczesny poranek) nastawiam się najbardziej.
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja sie juz tak nastawilem na nocny plener ze chodze spac po 5:00 a wstaje po 12 Chyba bede najbardziej niewyzyta osoba na plenerze (:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

z tymi jachtami to fajna sprawa, tylko czy będzie to wystarczająco duże i stabilne (niezatapialne)? Ile miejsc? Czy jest szansa wskoczyć na jachcik na czas samej parady (nie mam czasu żeby duże ilości czasu spędzać na wodzie :P)? Dziś nie będę Ci już przeszkadzał, jutro zadzwonię z rana (jeśli nadal aktualne).
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Slaskie-Rybnik

Domyślnie

ja siedze gdzies kolo Karwi na wakacjach
    jak by byl jakis jachcik do wynajecia chetnie sie pisze do spolki
    co do nocnego wypadu -to raczej nie bedzie mi sie chcialo
    w dzien jak najbardziej

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Smile

Żeby się tylko nie skończyło tym, że 10 canonboardowiczów z apratami w rękach będzie się kolebać w malutkiej łupince, walcząc o życie na falach zatoki

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Slaskie-Rybnik

Domyślnie

10 dlugich luf ...
    to moze wynajmiemy .. blyskawice -nie powinno bujac

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tdrozd Zobacz posta
    10 dlugich luf ...
    to moze wynajmiemy .. blyskawice -nie powinno bujac
    a i będzie czym strzelać ;]

Właśnie o tą małą łódkę się boję. Teoretyzując zakładane prędzej 30zł na głowę, przy 10 forumowiczach daje 300zł... czy za takie pieniążki da się wynająć coś stabilnego na kilka godzin (jakiś kuter itp)?

Pozdrawiam.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

zeglarz
    Guest

Domyślnie Czarter jachtu Zaglowego - wyjasnienie

Czarter jachtu za 30 zł od osoby to nie jest "jakaś łupinka" tylko mały jacht morski, typu "Nefryt" (ok. 7,5 m dł) ten akurat z zakresem pływania po całym Bałtyku w odległości 20 Mil morskich od brzegu (P-20), ale ten typ jachtu ma też możliwości żeglugi po całym Bałtyku bez ograniczeń. Niestety, nie da się wyczarterować na kilka godzin, istnieje możliwość tylko na dwie doby (spanie na jachcie - trzeba się liczyć z dodatkową opłatą portową - ok.5 zł za dobę - korzystanie z toalet i prysznica - jeżeli nie będzie miejsca gościnnego. Jest to jacht na 5 osób (w tym przypadku może być 6, bo tylko na zatokę).
    Marek

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Z chęcią się z Wami zabiorę na nocne focenie. Terenu nie znam więc liczę na Was.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ok, ja swoja wersje potwierdzam Mam praktycznie 3-4 miejsca wolne w samochodzie, takze jak ktos potrzebuje gdzies transportu na terenie trojmiasta w godzinach nocnych to nie ma problemu

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów