Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 140

Wątek: Gdynia Zlot Żaglowców 2-5 lipca 2009r

Domyślnie

Też się wybieram. I na konkurs coś pewnie też wyślę :-D

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Też się wybieram, a czy na konkurs coś wyślę - jeszcze nie wiem - nie miałem czasu żeby przeczytać regulamin
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Aż wstyd się przyznać, ale nigdy odwiedziłem Daru Pomorza, nie mówiąc już o zlocie żaglowców w Gdyni. Mieszkam w Gdańsku, a Gdynie odwiedzam raz na kilka lat. Czas chyba to zmienić i częściej odwiedzać trzecią cześć Trójmiasta. W tym roku nic nie planuje na 2-5 lipca, więc mam zamiar tam się pojawić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Też się wybieram, a czy na konkurs coś wyślę - jeszcze nie wiem - nie miałem czasu żeby przeczytać regulamin
    Właśnie przeczytałem regulamin i nie zauważyłem niczego o wyzbyciu się praw do zdjęć, więc nie jest źle:-D
    Przy okazji się zapytam, jak jest z wizerunkiem osób w Polsce. Rozumiem że jeżeli ktoś jest "tematem" zdjęcia to potrzebuję zgody tej osoby, a jeśli ktoś jest tłem lub przypadkowym przechodniem to nie muszę mieć zgody, tak?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob.K Zobacz posta
    Właśnie przeczytałem regulamin i nie zauważyłem niczego o wyzbyciu się praw do zdjęć, więc nie jest źle:-D
    Przy okazji się zapytam, jak jest z wizerunkiem osób w Polsce. Rozumiem że jeżeli ktoś jest "tematem" zdjęcia to potrzebuję zgody tej osoby, a jeśli ktoś jest tłem lub przypadkowym przechodniem to nie muszę mieć zgody, tak?
    http://isip.sejm.gov.pl/servlet/Sear...WDU19940240083

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

A może by tak się zebrać w grupę i zrobić jakiś wczesno poranny plener (lub nocno-poranny) wśród żaglowców?

Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja jestem jak najbardziej za Nocno-poranny brzmi dobrze zwlaszcza ze ostatnio spac nie moge i przewaznie zyje az do wschodu slonca Tylko ze teraz tak szybko jasno sie robi (3:00-3:30) ze trzeba by to zorganizowac w godzinach np. 1:00 - do zrobienia sie jasno (3:00-3:30 ) i pozniej do wschodu przy okazji, czyli ok 4:00 na horyzoncie pojawia sie tarcza sloneczna

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Hmm... a może ja też bym się na takie coś pisała... Mogę? :>
    Tylko jak dla mnie to piątek/sobota albo sobota/niedziela. I chyba wolałabym tę drugą opcję, bo w sobotę planuję tam ugrząść na prawie cały dzień i głupio by było spać do południa
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Czyli noc z 04.07 na 05.07 Mi jest obojetnie, tylko nasuwa sie pytanie: skoro 5-tego jest zakonczenie to czy nadal wszyscy, a chociazby zdecydowana wiekszosc nadal bedzie (o jachtach mowie) Dogadajcie sprawe dnia i dokladnej godziny a ja sie dostosuje

Domyślnie

A czy ktoś z poza Trójmiasta może do was dołączyć ? Bo jeżeli tak chętnie się piszę.
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów