Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [Crasch] Portrety plus reporterka.

crasch
    Guest

Domyślnie [Crasch] Portrety plus reporterka.

Witam. Również postanowiłem tu wrzucić zdjęcia. Mam nadzieję że dzięki Waszym uwagą i wyciągniętym wnioską, moje zdjęcia przy każdej kolejnej sesji będą chodź ciut lepsze:-)
    No to zaczynamy. Na początek 2 zupełnie różne:
    1.

2.

Proszę o opinie:-)

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

2. jak dla mnie bomba)) świetna sytuacja i fajne zdjęcia...starannie przycięte i obrobione...nawet trochę chaotyczne tło nie odwraca uwagi od tematu...duuuuzy pluski...
    1.....hmmmm... coś z tym kadrem jest nie tak...zbyt ciasno z lewej, słupy za modelką do występlowania...domek najlepiej też))...no i ściągnąć okulary

crasch
    Guest

Domyślnie

Adso dziękuje za uwagi, dokładnie to po co wrzuciłem te zdjęcia - konkretnie co dobrze co źle:-) Zaraz się biorę za poprawianie jedynki. Dwójka w sumie wyszła przypadkowo, zaraz po kupnie 350D poszedłem na starówkę "popstrykać" i akurat byłem świadkiem tej sytuacji, nie mogłem się nie pokusić o uwiecznienie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    1.....hmmmm... coś z tym kadrem jest nie tak...zbyt ciasno z lewej, słupy za modelką do występlowania...domek najlepiej też))...no i ściągnąć okulary[/QUOTE]

To co się udało poprawiłem (te nieszczęsne słupy)
    Dom zostawiłem poniewaz bez niego moim zdaniem temu zdjęciu czegoś brakowało. Wrzucam poprawioną wersję plus jeden portrecik
    Ad.1

2.
    Ostatnio edytowane przez crasch ; 04-06-2009 o 09:17 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

poprawione duzo lepiej, ale z tamtej fotki bardzo dobrego zdjecia moim zdaniem nie zrobisz.. za to ostatnie - fajnie oswietlone, ladny kadr, modelka, stylizacja.. podoba mi sie

crasch
    Guest

Domyślnie

Up, up:-) Ktoś ma jeszcze jakieś uwagi?

Uprawnienia umieszczania postów