Witam. Również postanowiłem tu wrzucić zdjęcia. Mam nadzieję że dzięki Waszym uwagą i wyciągniętym wnioską, moje zdjęcia przy każdej kolejnej sesji będą chodź ciut lepsze:-)
No to zaczynamy. Na początek 2 zupełnie różne:
1.
2.
Proszę o opinie:-)
Witam. Również postanowiłem tu wrzucić zdjęcia. Mam nadzieję że dzięki Waszym uwagą i wyciągniętym wnioską, moje zdjęcia przy każdej kolejnej sesji będą chodź ciut lepsze:-)
No to zaczynamy. Na początek 2 zupełnie różne:
1.
2.
Proszę o opinie:-)
2. jak dla mnie bomba)) świetna sytuacja i fajne zdjęcia...starannie przycięte i obrobione...nawet trochę chaotyczne tło nie odwraca uwagi od tematu...duuuuzy pluski...
1.....hmmmm... coś z tym kadrem jest nie tak...zbyt ciasno z lewej, słupy za modelką do występlowania...domek najlepiej też))...no i ściągnąć okulary
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Adso dziękuje za uwagi, dokładnie to po co wrzuciłem te zdjęcia - konkretnie co dobrze co źle:-) Zaraz się biorę za poprawianie jedynki. Dwójka w sumie wyszła przypadkowo, zaraz po kupnie 350D poszedłem na starówkę "popstrykać" i akurat byłem świadkiem tej sytuacji, nie mogłem się nie pokusić o uwiecznienie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
1.....hmmmm... coś z tym kadrem jest nie tak...zbyt ciasno z lewej, słupy za modelką do występlowania...domek najlepiej też))...no i ściągnąć okulary[/QUOTE]
To co się udało poprawiłem (te nieszczęsne słupy)
Dom zostawiłem poniewaz bez niego moim zdaniem temu zdjęciu czegoś brakowało. Wrzucam poprawioną wersję plus jeden portrecik
Ad.1
2.
![]()
Ostatnio edytowane przez crasch ; 04-06-2009 o 09:17 Powód: Automerged Doublepost
poprawione duzo lepiej, ale z tamtej fotki bardzo dobrego zdjecia moim zdaniem nie zrobisz.. za to ostatnie - fajnie oswietlone, ladny kadr, modelka, stylizacja.. podoba mi sie![]()
Up, up:-) Ktoś ma jeszcze jakieś uwagi?