Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: kiedy i czy warto: Canon 24-70 f/2.8L IS IS IS IS IS

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Jak boisz się wtopić kasę to zapoznaj się z Tamronem 28-75 przed zakupem i ewentualnie...
    the silence is deafening

tomekjasinski
    Guest

Domyślnie

z mojej strony chodzi o to że Piotr dał mi do myślenia, jak często będę miał potrzebę stabilizacji przy nawet 70mm (112mm na 1.6)
    i jak sobie pomyślałem, to przy jasności tego obiektywu to sobie poradzę bez..

a tak od razu powiem dlaczego wogule spytałem, ponieważ kupując 40D parę dni puźniej canon ogłosił 50D, i kupując speedlita 430EX miesiąc puźniej została ogłoszona v. II

Coś już napisał

Domyślnie

Rzadko kiedy warto czekać. Jak ci jest potrzebne, to kupuj to co jest, a nie czekaj. Czekać warto tylko wtedy, kiedy premiera jest np. za 1 mies. lub 2. Lepiej teraz robić fotki, a nie czekać latami i miesiącami na coś, co być może się kiedyś pojawi.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomekjasinski Zobacz posta

a tak od razu powiem dlaczego wogule spytałem, ponieważ kupując 40D parę dni puźniej canon ogłosił 50D, i kupując speedlita 430EX miesiąc puźniej została ogłoszona v. II
    Na szczęście zasady ortografii nie zmieniają się tak szybko, więc kupując słownik nie musisz się obawiać, że ktoś ogłosi v. II.
    Wydatek tańszy niż 24-70L, a na pewno bardziej przydatny.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów