chyba zainwestuje w ten sprzet - w koncu mniej niz 50% ceny oryginalu, tylko brak jedynego slusznego loga![]()
chyba zainwestuje w ten sprzet - w koncu mniej niz 50% ceny oryginalu, tylko brak jedynego slusznego loga![]()
Aktualnie mam taki wynalazek z Hakuby, ale plastik wyglada identycznie. Nie trzeba dlubac. Pasek jest zalozony podwojnie a w tym plastiku dokrecanym jest to osadzone "wyciagalnie" podobnie jak wyglada instalacja E1 w gripie. Zadnego kombinowania.Zamieszczone przez thorin
Pasek na szyje da sie zainstalowac wykorzystujac gorny plastik tego paska... Canon wypada tutaj lepiej, bo ma dodatkowe "oczko", ale w moj weszlo bez problemow w jedno.
...
thx KuchateK, ciekawe czy to sie tylko w USA da upolowac ?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ja mam pasek od gripa z 500n pasuje prawie idealnie :-) jest plastikowy ale dosyc miekki no i ten napis :-)... grip z tym paskiem chyba cos kolo 100 kosztuje wiec sam pasek za 145 to ...
Czemu z USA? Przeciez to wyglada identycznie jak o to:Zamieszczone przez thorin
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61141140
Jeden projekt tluczony przez nastu producentow w chinach![]()
...
Ja chyba sobie tez zamowie bo to chyba dobre jest. :-D
jak to co ? powiekszenie ego onanisty![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Poprawia manewrowość rękiZamieszczone przez thorin
![]()
Czy krótsze czasy, to różnieZamieszczone przez mmsza
ale na pewno jak Ci się ręka spoci w upalny dzień lub w czasie 'gorącej' sesji, to Ci aparat z ręki nie wypadnie...