Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: [ozi_78] Walia Snowdonia

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozi_78 Zobacz posta
    zdjęcia były robione przy silnym świetle dziennym z filtrem Cookin P Grad ND8, a częsć z Cokin P Light Tobacco [zd. nr.8].. , winieta od filter holder-a.., mnie się akurat takie szarawe niebo podoba i taki efekt chciałem uzyskać ale to kwestia gustu oczywiście,
    fotki też mi się wydają troche płaskie, trzeba by pewnie było przy większej przysłonie robić.. no i z filtrów też trzeba umieć korzystać he, człowiek się uczy na błędach.. dzięki za komentarze..
    Holder aż taką winietę na 17mm daje?? Tak z ciekawości to przy jakiej ogniskowej winieta znika?
    www.kradziej.pl - zabezpiecz sprzęt przed kradzieżą

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Jest taka żydowska anegdota o za ciasnym mieszkaniu, do którego mimo ciasnoty wprowadzono cały żywy inwentarz, żeby zrobiło się jeszcze ciaśniej, po czym go za jakiś czas wyprowadzono, żeby stwierdzić z ulgą jakież to mieszkanie jednak obszerne...

Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że fotki bez obróbki dają podobny stan ulgi jak w owym dowcipie. - Dziękuję! ;-)
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jakies wyprane z kontrastu sa te zdjecia, zarowno przed jak i po post-processie :neutral:
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów