Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: [mungo] okładka płyty

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Robi się wtedy US Army... Raczej nie.
    Why not?
    Zadziorne/zblazowane miny, ekipa mocnych ziomali...

Edit:
    Do tego powinien "zgasić" te inne, jako tytuł, a nie współuczestniczyć zawijasami w kompozycji...
    Ostatnio edytowane przez Mellan ; 01-06-2009 o 21:00
    C-F-K - forever

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

moim zdaniem ten napis "gryzie" się ze wzorem/logiem/nadrukiem na bluzie chłopaka z 1-szym planie - dlatego potrzeba zmienić tą czcionką, mimo że sie podoba.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    A jestem ciekaw waszych opini:
    Zdjęcie dobre na back cover lub do środka książeczki. Na front cover mi nie pasuje. To z punktu widzenia miłośnika muzyki i kolekcjonera płyt CD. :-D

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

powiem tak - ten kolega z przodu wyszedł tak, że będzie bożyszczem nastolatek, ci z tyłu nie ( miny..).. poprawiłabym, zeby wszyscy miny mieli w tym samym stylu czy coś no i jak dwaj patrzą w obiektyw, to trzeci by tez musiał...
    ale jako sceneria itp itd to baardzo sie podoba

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caveman Zobacz posta
    moim zdaniem ten napis "gryzie" się ze wzorem/logiem/nadrukiem na bluzie chłopaka z 1-szym planie - dlatego potrzeba zmienić tą czcionką, mimo że sie podoba.
    Z tym sie zgodze .

A co graja chłopaki wogóle ?;> bo to też ma znaczenie...

I jak dywizjon to jakies stroje wojskowe by sie przydały ;d

Miasto
    GDAŃSK

Domyślnie

Nie zauważyłem postów o kolorach. Tylko jedna dominanta niebieska w drugim planie z lewej - koszulka. Ewidentny przypadek przypadkowy. Może to postawić bez koloru albo kolory Dywizjionu 303 - to zbyt historycznie?
    A do młodzieńców z zespołu: A nazwę polskiej lotniczej formacji bojowej w Anglii to tak można po prostu sobie "zawłaszczyć"? Podciągnąć się na bohaterstwie lotników, wskoczyć w ich buty i zawiesić sobie ich medale. Może warto spytać rodziny lotników, co o tym myślą? O co się martwię - pewnie to już uzgodnione.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ten link koszulka to nie moja robota, tylko, jak widzę automatu reklamowego.
    Ostatnio edytowane przez BELFER ; 23-06-2009 o 14:26 Powód: Automerged Doublepost
    450D, 24-105 L, 75-300 IS, kit, 2 lampy Canon.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

BELFER po kiego wskrzeszasz stare posty? Tu jeszcze nie tak strasznie dawno coś się działo ale, widziałem, pisujesz też w starszych. I jeszcze żebyś coś na temat napisał. Pościki sobie nabijamy czy jakaś inna przyczyna jest?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BELFER Zobacz posta
    A do młodzieńców z zespołu: A nazwę polskiej lotniczej formacji bojowej w Anglii to tak można po prostu sobie "zawłaszczyć"? Podciągnąć się na bohaterstwie lotników, wskoczyć w ich buty i zawiesić sobie ich medale. Może warto spytać rodziny lotników, co o tym myślą? O co się martwię - pewnie to już uzgodnione.
    To było pisane z żartem?

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Nawet klimatycznie. Jednak psuje efekt pan pilot z 1-ego planu. Pięść zaciśnięta, jakby różaniec trzymał, mina jakby miał za przeproszeniem zatwardzenie. Jeżeli koledzy grają hip hop to jeszcze to zrozumiem - taki trend, żeby miny były groźne. Ale wtedy przeszkadzają panowie z tyłu - bo stają się bez wyrazu. Generalnie sam pomysł i wykonanie ok, mimika pilotów dywizjonu: nie.

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Sporo odgrzebane to wrzucę 2 słowa:
    Jak dla mnie to jest podobnie jak pisali przedmówcy: sporo niespójności.
    Miny panów to jedno, ale i stroje i pozy. Stroje mi trochę nie pasują bo jeden ma długie spodnie (jeansy) a panowie z tyłu krótkie. Tylko że te długie trochę na hiphopowe nie pasują. Czemu nie wszyscy patrzą się w obiektyw?
    Napisy na koszulkach robią bałagan, a ten na pierwszym planie żre się z napisem wstawionym jako nazwa zespołu i tytuł płyty.
    Pomysł fajny, ale wykonanie nie tyle złe co haotyczne.
    Całość mi się podoba i napis też fajną czcionką zrobiony wg. mnie.
    Tylko dopracować by to trzeba i będzie sprzedawalne.
    Wiem, że nic nie wiem :/

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów