Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
[...]

MACHINERY 2.0 HDR Effects pojawi się w niedługim czasie i będzie bardzo podobna do wersji Natural, jednak z różnicami wynikającymi z innego zastosowania tego programu. HDR Effects będzie posiadał warstwy przeznaczone do uzyskania efektów jakie daje obecna wersja 1.5.5

Wersja HDR Effects 2.0 będzie mieć praktycznie wszystkie funkcje Natural HDR, w tym również opcję wyrównywania zdjęć.

Dokładnie tak. Dlatego założyłem nowy wątek z programem ale został on połączony i teraz co chwilę ktoś się będzie o to pytać ponieważ nikt nie będzie czytać ostatnich 5 stron i szukać informacji od początku.

Machinery HDR Effects 2.0 będzie miał wszystko to co Natural HDR 2.0 oprócz filtrów krajobrazowych z którymi nie wyrobiłem się czasowo w wersji 2.0. Oprócz tego HDR Effects będzie miał dodatkowe warstwy z efektami dzięki czemu będzie można "podkręcać" obrazki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Jak wejdziesz na www.machineryhdr.com to jest podział na dwa programy.

Marek
czasami czytam że Natural to coś uboższego tańszego a czasami że to zupełnie coś innego

stąd moje pytanie, czy można liczyć na jakieś tabelaryczne porównanie jak już wyjdzie wersja Nat. 2.0 i Eff 2.0 który program co ma a czego nie ma
bo ja się trochę pogubiłem.
po jednym z postów wynika że wystarczy kupić effect a znów w następnym poście że jednak effect czegoś tam mieć nie będzie

pzdr.