MMM - rozumiem że będzie to update do wersji 2.0 z wersji 1.5.5 a nie nowy program - czyli nowa licencja?
MMM - rozumiem że będzie to update do wersji 2.0 z wersji 1.5.5 a nie nowy program - czyli nowa licencja?
EOS 5DII// X100 // C 70-200 IS II // C 135/2 // S 50/1.4 // C 24/1.4 // 580EX II // 430EX II// SLIK 500DX// CDN...
Tak, to będzie update. Oznacza to że jeśli ktoś kupił licencję nie dalej niż rok wcześniej niż data wypuszczenia 2.0 to będzie działać.
Jeszcze kilka słów o zakładkach.
W trakcie pracy wszystkie zmiany odbywają w obrębie zakładki (efektu) na którym pracujemy. Po przełączeniu na zakładki znajdujące się po prawej stronie program wykona brakujące obliczenia.
Dzięki takiej organizacji pracy można w każdej chwili wrócić do dowolnego wcześniejszego efektu i dokonać poprawek. Można np. po wykonaniu całej obróbki zdjęcia cofnąć się do pierwszej zakładki i zmienić kadr czy balans bieli albo nawet od nowa złożyć HDR zmieniając listę obrazów a wszystkie obliczenia z kolejnych zakładek program wykona automatycznie.
Program współpracuje oczywiście z Machinery Explorer.
www.machineryHDR.com
Sadząc po treści tego posta: http://canon-board.info/showthread.p...156#post957156 niby jest aktualne.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Cały czas jest aktualne. Update z Machinery 1.5.5 do Machinery HDR Effects 2.0 w ciągu roku będzie bezpłatny.
Nie wiem o co chodzi. Pokaż przykładowe zdjęcia to je wrzucimy do programu.
Prześlij mi takiego RAWa do przetestowania na adres mailowy ze strony machinery bo z 5D1 u mnie normalnie się wczytuje i nie mam jak wykryć problemu.