A ja mam tylko nadzieję że z szacunku dla autora nikt nie będzie śmiał odsprzedać licencji bo już tego typu pytanie otrzymałem poprzez allegro.
![]()
A ja mam tylko nadzieję że z szacunku dla autora nikt nie będzie śmiał odsprzedać licencji bo już tego typu pytanie otrzymałem poprzez allegro.
![]()
Ja tam się nie targowałemprogram powinien kosztować stówkę - to za 69 mam już z rabatem - już kupiłem, kasa poszła - czekam aż dostanę pełną wersję..
MMM - opróżnij sobie skrzynkę na PW bo nie można się dobić..
chyba kogoś poje... podaj nicka pytacza.. będzie miał się z pyszna..
Ostatnio edytowane przez arturs ; 27-09-2009 o 21:24 Powód: Automerged Doublepost
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 27-09-2009 o 21:28
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ja nie wnikam czy to legalne czy nielegalne ale moim zdaniem nie jest to do końca w porządku.
I wydaje mi się że wałkowanie dalej tego tematu nei ma sensu lepiej skupmy się na programie który moim zdaniem jest bardzo dobry i tego będę się trzymać
Pozdrawiam
Robert
Kolaj
o ile pamiętam to konto jest z PKO BP
podejrzewam że raczej chodziło o to że ktoś chciał taniej numer odkupić i się "podzielić" bo mmm deklarował że nie będzie ścigał jak będzie program na kilku komputerach uruchamiany.. przecież "normalnie" to na allegro można kupić..
co za ludzie..
pko bp
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
czyli do uzuskania klucza to ze dwa dni jeszcze poki wszystkomające PKO BP zaksieguje przelewy. A nie dałoby sie platności paypal uruchomić?
Niech tam będzie, choć moim zdaniem sprzedaż, kiedy się FAKTYCZNIE rozstajesz z programem, jest tym samym, co sprzedaż używanej płyty muzycznej.
No właśnie, chciałbym się dowiedzieć, jeśli można, o stopień wykorzystania rdzeni w procesorach quad. Ogólnie, jak wygląda szybkość na pełnych rozdzielczościach na takim sprzęcie. Chodzi mi zarówno o komfort podczas jeżdzenia suwaczkami jak i o czas generowania finalnego obrazu.lepiej skupmy się na programie który moim zdaniem jest bardzo dobry
Dzięki!o ile pamiętam to konto jest z PKO BP
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 27-09-2009 o 21:52 Powód: Automerged Doublepost