Zamieszczone przez
Maykster
Pewnie mnie zaraz setki użytkowników zjedzie "zrób lepszy" , "jak ci się nie podoba to nie musisz" itp.,ale na początku tytuł wątku brzmiał "Nowy fantastyczny-musisz mieć!!!",czyli widząc po dzisiejszych wypowiedziach była to jedynie komercyjna reklama. Po drugie autor programu pisał ,nie będzie komercyjnej wersji,gdyż w Polsce nikt nie kupi ,natomiast wszyscy UKRADNĄ,po trzecie bez tych użytkowników "testerów" nie było by finalnej wersji programu,o czym większość wydaje się nie myśleć,po czwarte czy jeśli ktoś używa aktualnej teraz wersji i nie wykupi licencji ,gdy już będzie to możliwe ,to jest już ZŁODZIEJEM,czy jeszcze nie.Celowo podkreśliłem słowo "złodziej",wydaje mi się ,że zbyt często i zbyt łatwo tutaj padające.
Osobiście uważam ,że program jest świetny,gratuluję MMM pomysłu ,wiedzy i zaangażowania .Dla mnie osobiście zrobienie takiego programu to kosmos i zgadzam się z tym ,że należą się autorowi profity za swoją pracę,nie zgadzam się natomiast z formą z jaką się to wszystko odbywa.Przypomina mi się jak to kilka lat temu,nagabywano w marketach"proszę mam dla Pana'i flakon perfum za darmo,całkowicie za darmo,jedynie tak przy okazji może kupi Pan'i jeszcze dwie butelki po xxx cenie,jeśli nie to proszę oddać te całkowicie za darmo"