A co sie stało z funkcja HDR bo w poprzedniej wersji było , tu natomiast nie ma , czy coś przeoczyłem ?
A co sie stało z funkcja HDR bo w poprzedniej wersji było , tu natomiast nie ma , czy coś przeoczyłem ?
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
Kilka klatek wczytuje sie przy uzyciu tej samej funkcji, co w przypadku jednej
Autor o tym wspominal.
niektóre fragmenty na zdjęciach wychodzą niekorzystnie ,wiec przydałaby się opcja zaznaczenia obszaru który ma pomijać program np. zaznaczenie kółkiem w środku by efekt był pomijany ,a na krawędzi okręgu zaznaczenia był taki jak reszta obrazu tak aby płynnie przechodził efekt od krawędzi okręgu do jego środka.
Można na PS potem na warstwach to zrobić ,ale tak to by było szybciej.
Świetny soft - pozostaje mi tylko pogratulować. Mam nadzieję, że Twoja praca nie pójdzie na marne i będziesz miał z tego wymierne korzyści.
Program nie obsługuje obecnie zarządzania barwą. Na monitorach z poszerzonym gamutem zdjęcia są upiornie przesycone. Nie idzie ocenić, jak fotka będzie docelowo wyglądać. Da radę coś w tym kierunku podziałać?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ja mam problemik z programikiem, jak pobawię się suwaczkami to po pewnym czasie mam brak odpowiedzi i zużycie procesora 0% od programu.
No program zdycha, zostawiłem tak na 10 minut i nic.
Dzieje się to za każdym razem w kroku drugim zmieniając światła/cienie. Jak troszkę się pobawię tymi suwaczkami to program zdycha.