ja sie odniose jeszcze do faktu ze autor nie chce przepisywac programu na inne platformy (Qt, GTK). Wydaje mi sie ze w obecnych czasach mamy wiecej alternatyw do wszechobecnego windowsa. Mac, wszelkiej masci Unixy (BSD, Linux itp) Moze to nisza ale to nisza swiadomych uzytkownikow ktorzy wiedza co robia i robia to w jakims celu. Mile bylem zaskoczony gdy HP zaczela wypuszczac sterowniki dla 3 systemow, to samo intel, nvidia. Program sieci sklepow Jessops do robienia fotoksiazek tak samo - na 3 systemy. Az mi szczeka opadla jak to zobaczylem.
Rozumiem ze w chwili obecnej program jest mocno rozwijany na jednej platformie, ale mysle ze bardzo milo by bylo zrobic wersje na inne systemy. Bibble Pro, rowniez wersja na 3 systemy, naprawde jest to niesamowite ze w koncu mozna wybierac. Komputery to nie tylko system Windows. Nie zapominaj o tym kolego KolajTo co ma wiekszosc nie zawsze jest lepsze
ps: moze i PS najlepszy do grafiki/fotografii ale nie jedyny co tez nie znaczy ze to MUS go miec. Zwlaszcza biorac pod uwage ile kosztuje i ilu uzytkownikow tego forum za niego zaplacilo....
Sorry za OT, nie moglem sie powstrzymac![]()