Kupić drugą licencję, żeby ją zgodnie z umową bezpłatnie zaktualizować - Robienie Ciebie w konia, "oszczędni", spekulacja.
Planowanie jednej ceny a podawanie do publicznej wiadomości innej - Spoko, normalne działanie biznesowe.
Wybacz ale naprawdę nie widzę szansy na znalezienie wspólnego języka. Mamy kompletnie odmienne postrzeganie pewnych spraw. Już raczej odpadam z tej dyskusji. Niech tam sobie każdy wyciągnie wnioski, jakie mu odpowiadają.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Nie zasłaniaj się umową. Kupiłbyś tylko po to żeby trzymać bez autoryzacji a nie po to żeby używać.
Dalej nie rozumiesz znaczenia słowa "planowanie", polecam słownik wyrazów obcych. Decyzję o cenie podjąłem już po wypuszczeniu wersji 2.0, więc nie wciskaj mi i innym że planowałem coś innego, skoro nawet sam widziałeś na stronie cenę "69zł" przez pare godzin.
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Nie widzę sensu dyskusji ponieważ i tak nie wierzę że kupiłbyś program 4 miesiące temu żeby go sobie tylko potrzymać na dysku dla kwoty 10zł. Cała ta gadka to bicie piany i nic więcej.
O rany!
Wchodzę w temat w nadziei, że dowiem się czegoś ciekawego o programie, a tu przepychanki.
Czy można kolegów prosić o przeniesienie swoich żali do Pralni, albo na PW?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Dajcie sobie już spokój..
ja mam inne pytanie..
mam wersję 1.5.5 ale niekoniecznie wykorzystuję jej pełne możliwości - i stąd pomysł na "przejście" na wersję "natural", na stronie:
http://www.machineryhdr.com/natural/full.php
jest napisane:
i czy z tego wynika że wersja 1.5.5 przestanie mi działać jak zakupię "natural" czy mogę kupić ze zniżką i będę mógł używać obu programów i ewentualnie - w przyszłości zakupić upgrade do wersji 2.0 "effects"?..Rabat 30% dla posiadaczy wersji HDR Effects 1.x
Każdy posiadacz wersji Machinery HDR Effects 1.x otrzymuje rabat 30% na zakup wersji Natural HDR.
Cena aktualizacji wynosi 49zł. Aby otrzymać rabat, do złożonego e-mailem zamówienia należy załączyć plik klucza od wersji 1.x
aha - i czemu paypal jest +5zł?
Ostatnio edytowane przez arturs ; 25-09-2011 o 00:19
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|