Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
Kupić drugą licencję, żeby ją zgodnie z umową bezpłatnie zaktualizować - Robienie Ciebie w konia, "oszczędni", spekulacja.
Nie zasłaniaj się umową. Kupiłbyś tylko po to żeby trzymać bez autoryzacji a nie po to żeby używać.

Planowanie jednej ceny a podawanie do publicznej wiadomości innej - Spoko, normalne działanie biznesowe.
Dalej nie rozumiesz znaczenia słowa "planowanie", polecam słownik wyrazów obcych. Decyzję o cenie podjąłem już po wypuszczeniu wersji 2.0, więc nie wciskaj mi i innym że planowałem coś innego, skoro nawet sam widziałeś na stronie cenę "69zł" przez pare godzin.

Wybacz ale naprawdę nie widzę szansy na znalezienie wspólnego języka. Mamy kompletnie odmienne postrzeganie pewnych spraw. Już raczej odpadam z tej dyskusji. Niech tam sobie każdy wyciągnie wnioski, jakie mu odpowiadają.
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Nie widzę sensu dyskusji ponieważ i tak nie wierzę że kupiłbyś program 4 miesiące temu żeby go sobie tylko potrzymać na dysku dla kwoty 10zł. Cała ta gadka to bicie piany i nic więcej.