Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1663

Wątek: Machinery HDR Effects

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Zadając takie "naiwne" pytania powinieneś mieć świadomość że nie odpowiem w sposób niekorzystny dla siebie.
    No tak, brałem Twoje słowa na serio. Skrajna naiwność. Sam jestem sobie winny. Bardzo trafnie sam się podsumowałeś, muszę przyznać.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    No tak, brałem Twoje słowa na serio. Skrajna naiwność. Sam jestem sobie winny. Bardzo trafnie sam się podsumowałeś, muszę przyznać.
    No ale czemu się dziwisz? Liczyłeś na to że jeśli chcę podnieść cenę to publicznie powiem jaki jest sposób aby to ominąć?
    Uważam że podwyżka o śmieszne 10zł nie zmienia sensu moich słów sprzed 4 miesięcy i cena wersji 2.0 nie odbiega znacząco od ceny 1.5 + upgrade.
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 23-09-2011 o 14:59

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    No ale czemu się dziwisz?
    Nie, nie, już się nie dziwię. Tym postem rozwiałeś moje wszelkie wątpliwości. Bezbłędnie, po prostu strzał w dziesiątkę. Fajnie nadaje się np na motto.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Nie, nie, już się nie dziwię. Tym postem rozwiałeś moje wszelkie wątpliwości. Bezbłędnie, po prostu strzał w dziesiątkę. Fajnie nadaje się np na motto.
    Nie jestem hipokrytą i nie będę pisał głupstw, tylko po to żeby mydlić komuś oczy. Uważam że z obietnicy się wywiązałem i podwyżka o 10zł nie powoduje aby moja wypowiedź o planowanej cenie odbiegała od rzeczywistości.

Męczy mnie taka dyskusja. Przypominam że rozmawiamy o podwyżce dziesięć złotych...

Zastanów się chwilę, co by Ci dało kupienie drugiej licencji w kwietniu? 10zł oszczędności a za to miałbyś 5 miesięcy krótszą aktualizację. Uważam że tylko byś na tym stracił.
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 23-09-2011 o 15:10

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów