BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ok, ja Cie dokarmiac juz nie bede. Pozdrawiam.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Jeśli prawie 900 postów Cię nie przekonało do kupna tego softu to zawsze pozostaje trial i możliwość przekonania się samemu co wywołuje te zachwyty.
Szczerze to myślę, że i tak nie kupisz a tylko mieszasz żeby mieszać...
Sorka MM za EOT (to taka mała zemsta, że nie zrobiłeś Machinery pod OSX)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
MM = MMM![]()
Ostatnio edytowane przez Handelson ; 25-05-2010 o 17:21 Powód: Automerged Doublepost
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
Z licencji:
cyt."5. ROZWÓJ OPROGRAMOWANIA.
Autor deklaruje że Oprogramowanie będzie rozwijane a odnalezione błedy poprawiane. Uaktualnienia do wersji poprzedzających oznaczenie "2.0" będą udostępniane bezpłatnie."
Przepraszam że wybiegam w daleką (lub niedaleką?) przyszłość, ale czy koszt przyszłego upgrade Mnie mocno nie zaskoczy in "-".
P.s. Mam takie doświadczenia, że lepiej dokładnie przeczytać i dopytać przed zakupem, i później nie mieć nieuzasadnionych pretensji.
SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2
Tłumaczyłem to już jakiś czas temu :-)
Zapis mówi o tym że do wersji przed 2.0 upgrade jest za darmo. Nie wyklucza to wcale że upgrade 2.0 będzie płatny. Wszystko zależy od tego jak duże zmiany będą w programie. W najgorszym wypadku 2.0 będzie z rabatem dla obecnych użytkowników.
Dziękuję za odpowiedź. Musiało Mi to umknąć,choć staram się być dokładny w czytaniu.
SMENAZENITPRAKTICA(1 rok nikon)CANONCANON DIGITAL x2
Jest dostępna wersja 1.3.9 (beta).
Główną zmianą jest nowa, dodatkowa aplikacja Machinery Explorer, która ułatwia pracę z edytorem, umożliwia tworzenie projektów z wybranymi plikami, łączenie kilku zdjęć ze sobą, ustawianie kolejności przetwarzania oraz wiele innych.
Od 1.4 (która za kilka dni), różni się brakiem przetwarzania wsadowego oraz instrukcji.
pobrałem - explorer sam szybko działa
przyspiesza pracę
czekam na przetw. wsad.
mi by się przydało jeszcze tworzenie kopii pliku z prawego przycisku podobnie jak w LR
aktualnie jest tak
z prawego CTRL+C i CTLR+V pojawia się komunikat o wykryciu duplikatów pliów
a co z nimi dalej?
mozna zapisać jako projekt z rozszerzeniem *.mcp
a chciałbym mieć cały projekt zapisany w osobnym katalogu z nazwami IMG_xxxx_01 IMG_xxxx_02 dla kolejnej kopii tego samego pliku