genialny program, nic tylko kibicowac![]()
genialny program, nic tylko kibicowac![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Czy coś się dalej dzieje z tym programem?? czy bedziemy mogli kiedyś zakupić ten program??
5DmII + 16-35 f/2.8 L + 85 F1.8 + 40D + 17-55 IS USM 2.8 + Samyang 8mm + 2x 430 EX II
na kiedy przewidujesz rozpoczęcie sprzedaży v1.0 ?
bo nie wiem czy j uż starac sie o kredyt czy jeszcze pare dni poczekać
aha. ja poproszę taką wersję lite okrojonę z tego czy owego /aby w pełnej rozdziałce pracowała. może byćtaka funkcjonalność jak jest dziś, wiecej nie potrzeba/ . za jakiś czas dokupię sobie fulwypasioną v2.0
pewnie że automatyzacja otwierania w PS itp fajna rzecz ale trzeba mieć na uwadze że raczej program nie bedzie używany do każdego zdjęcia bo to szybko by sie znudziło. raczej do wybranych kadrów a wtedy już mozna rączkami otworzyc , obrobić, zamknąć .
Ostatnio edytowane przez Canion ; 30-07-2009 o 15:28
Update 0.9.8.2
- polska wersja językowa, unicode
- lepsze usuwanie szumu kolorowego (detekcja krawędzi)
- nowy przycisk "auto start" pozwalajacy wstrzymać obliczenia
- nowa pozycja menu obraz "zamknij"
- otwieranie kilku plików pod tą samą pozycją menu co otwieranie pojedynczych.
- wykrywanie zmian przy wczytywaniu ustawień
- działają schematy windows xp
Trochę pozmieniałem nazwy opcji, starałem się aby program był bardziej "user-friendly" ;-)
przy uzyciu opcji otworz za pomoca --> autolevels, program sie uruchamia ale nie otwiera pliku
W przypadku anglojęzycznej wersji XP język polski nie jest dostępny, albo ściąga anglo update.
W przypadku zmiany saturacji program mi sie "zamrazal".
Nie wylatywal kompletnie, tylko wstrzymywal dzialanie.
Nie za kazdym razem tak sie dzialo. Trudno mi skojarzyc
jakies konkretne zaleznosci.
To odnosnie poprzedniej wersji, bo o nowej dopiero czytam.
Podobaja mi sie usprawnienia.
Program ustawia taki język jaki jest domyślny w systemie. Czyli w anglojęzycznym windows odpali się domyślnie po angielsku, a w polskim po polsku. Jak zrobię konfigurację to dodam wybór języka przy starcie jeśli jest taka potrzeba.
Pojutrze wrzucę update który zapisuje konfigurację przy wyjściu i listę ostatnio otwartych plików.
Ostatnio edytowane przez MMM ; 31-07-2009 o 23:36