proponował bym zostawić ten wątek na rozwój programu a dla nazwy stworzyć nowy post bo tutaj sie śmietnik zaczyna robić :/
proponował bym zostawić ten wątek na rozwój programu a dla nazwy stworzyć nowy post bo tutaj sie śmietnik zaczyna robić :/
Pytanie może było, ale nie znalazłem odpowiedzi. Jest szansa, aby ten program działał jako plugin do Photoshopa?
Moje portfolio i blog: http://www.islight.pl
Możesz mnie także polubić: https://www.facebook.com/Fotografia.IsLight
Nie mam SDK do PSa, ale niewykluczone że taki plugin kiedyś powstanie.
Na razie żeby ułatwić przerzucanie zdjęć do PSa jest opcja "transfer to editor".
Upraszczając sprawę właściwie wystarczyłby taki plugin, którego działanie ograniczyłoby się do zapisania aktualnej warstwy PS do pliku, odpalenie programu a po zakończeniu przez niego pracy zapisany plik wczytywałby się zamiast pierwotnej warstwy.
Ostatnio edytowane przez MMM ; 25-07-2009 o 21:32
A kiedy można się spodziewać finalnej (w sesnie oficjalnie wydanej) wersji? Ile by to cudeńko mogło kosztować?
Cieszę się, że się podoba. To odrealnienie, które wprowadza ten program od razu wywołało u mnie skojarzenie z matrixem. A, wprowadzona ostatnio funkcja HDR spowodowała, że moje myśli krążyły wokół znanego programu do tego typu wygłupów. Wywal 2xM i skojarzenia z forum nie będą potrzebne
A skoro już oramy fotki, to dowal jeszcze w postprocessingu możliwość zrobienia winiety.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Oj podoba się bardzo, przykładowy efekt jaki mi się dzisiaj udało uzyskać po skorzystaniu z programu (korzystam od wczoraj) i późniejszej dodatkowej obróbce w PS
(za duże)
PS: Dzięki za udostępnienie
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez Venture ; 27-07-2009 o 21:50
Canon 400D + Kit + 50 1.8 + 4 aku + 2x 8GB + 1x 4GB + statyw + Naneu Pro Military Alpha Black