Powiem szczerze.
Przeczytalem caly watek z zapartym tchem, to lepsze niz
powiesc sensacyjna !
MMM chyle czola , a u mnie nie jest z tym latwo bo mam
sztywny warszawski kark ze Stalowejhah
sztajmes
Powiem szczerze.
Przeczytalem caly watek z zapartym tchem, to lepsze niz
powiesc sensacyjna !
MMM chyle czola , a u mnie nie jest z tym latwo bo mam
sztywny warszawski kark ze Stalowejhah
sztajmes
Ostatnio edytowane przez sztajmes ; 22-07-2009 o 03:23
MMM a nie myslałeś żeby zakończyć juz poprawki i wydać program w wersji jaka jest /oczywiście praca.zapis pełnej rodzielczości/. funkcjonalnośc jest na tyle zaawansowana że można produkt spokojnie dać na rynek i zbierac kase . jednoczesnie pracować nad poprawkimi i nowymi funkcjami ,i potem dać je jako wersją 2.0 w formie upgrade. dla tych co kupią 1.0 upgrade do 2.0 free. to zachęci do oficjalnych zakupów .
widać że goni pomysł ale może nie warto odrazu wszystkiego rzucac na szalę w wersji 1.
raz że dodawanie nowych funkcji niewątpliwie sprowokuje podwyższenie ceny startowej programu a dwa że czestsze upgrade dadza Ci możłiwość kontroli kopii legal/no legal co w pewnym stopniu rozwiąze problem piracenia. choć osobiście mam wrażenie że przy odpowiednio ustawionej cenie problem piractwa może być marginalny . chyba każdy normalny user chętnie zapłaci niewygórowaną kwotę tym bardziej jeśł bedzie miał możliwośc za jakiś czas upgrade do wersjii wyższej.
co do nazwy. hhmmmm. ze względu na miedzynarodową via net musi być chwytliwa i prosta. Może "levels magic" lub "magic levels./ magic w nazwie zawsze dobrze sie sprzedaje/
Ostatnio edytowane przez Canion ; 22-07-2009 o 07:58
HardcorePhotoTerminator![]()
"Photo Molestor"
![]()
MMM
przyjemnie patrzeć jak powstaje ciekawy program
"Shine"
lśniący na tle konkurencji![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
"Photo Manufactura" czyli PM ver.1.01 ;-)
Tu ktoś podał nazwe ShineSwietna jest !
![]()