Pokaż wyniki od 221 do 230 z 1663

Wątek: Machinery HDR Effects

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Perspektywa poświęcenia czasu na BARDZO DOBRE przyswojenie innego narzędzia oraz na przepisanie tego, co już powstało w imię powiększenia rynku o mniej niż 1% jest biznesowo zupełnie nieatrakcyjna.
    Fakt, nie mam czasu żeby przepisywać z MFC na coś innego i zupełnie nie widzę sensu żeby to robić. W ogóle jestem teraz trochę w kropce i nie wiem co z tym programem dalej robić.
    Mówienie o "rynku" w kontekście sprzedaży programu jest trochę przedwczesne. Testowałem zabezpieczenie z kluczami wymagające łączenia się z moim serwerem przy uruchomieniu programu i widzę że mogłoby to być uciążliwe dla użytkownika w przypadku braku połączenia (program by się nie uruchamiał). Żeby cały system działał to i tak musiałbym przeszukiwać ciągle internet czy klucze się gdzieś nie pojawiają na różnych torrentach i je blokować na swoim serwerze a do tego analizować logowania czy jeden klucz nie jest używany do uruchomienia programu równocześnie w wielu miejscach. A to wszystko i tak do czasu aż ktoś zabezpieczenie złamie :-). Pytanie czy do tego czasu zarobiłbym na swojej pracy jakieś sensowne pieniądze, czy może lepiej program odłożyć do szuflady i dać sobie spokój :-). Spróbuję też poszukać jakiegoś wydawcy, może ktoś kupi prawa autorskie, ja zainkasuję od razu jakąś sumę i temat będzie zamknięty.
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 07-07-2009 o 13:58

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów