Strona 133 z 167 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 321 do 1 330 z 1663

Wątek: Machinery HDR Effects

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Pobrałem wersję 2.2.8 i po wklejeniu pliku "Machinery.k3" wyskakuje komunikat: "Błąd klucza autoryzacyjnego. Klucz autoryzacyjny nie daje prawa do korzystania z tej aktualizacji w wersji pełnej." Po wklejeniu "Machinery.k2" załącza się wersja demo.
    Czyżby potrzebna już była aktualizacja?

No ładnie, teraz nawet wersja 2.2 mi nie działa :]
    Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 18-02-2012 o 14:00
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    Pobrałem wersję 2.2.8 i po wklejeniu pliku "Machinery.k3" wyskakuje komunikat: "Błąd klucza autoryzacyjnego. Klucz autoryzacyjny nie daje prawa do korzystania z tej aktualizacji w wersji pełnej." Po wklejeniu "Machinery.k2" załącza się wersja demo.
    Czyżby potrzebna już była aktualizacja?

No ładnie, teraz nawet wersja 2.2 mi nie działa :]
    Aktualizacje są bezpłatne w ciągu roku. System aktualizacji ostrzega jeśli termin zostanie przekroczony. Ze strony możesz pobrać wcześniejszą wersję.
    http://www.machineryhdr.com/effects2/full.php

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Ok, wersja, 2.2 działa; przy nowszych mam "Błąd klucza autoryzacyjnego. Klucz autoryzacyjny nie daje prawa do korzystania z tej aktualizacji w wersji pełnej" - naprawienie błędu kosztuje 79zł? ;-)
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    Ok, wersja, 2.2 działa; przy nowszych mam "Błąd klucza autoryzacyjnego. Klucz autoryzacyjny nie daje prawa do korzystania z tej aktualizacji w wersji pełnej" - naprawienie błędu kosztuje 79zł? ;-)
    "Błędu" ;-)
    Przedłużenie aktualizacji kosztuje 79zł.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zrobiłem jeszcze jedną aktualizację 2.2.8(2) wybaczcie ;-)

Do tej pory od początku wydania wersji Effects nie zmieniał się sposób działania panelu "Detale". Efekty uzyskiwane przez program są często postrzegane właśnie jako działanie tej opcji, dlatego tak ważne jest abyście podzielili się swoimi spostrzeżeniami dot. nowego działania.

Zrobiłem modyfikację, która dodaje opcję "Mikrodetale". Dotychczasowy efekt można uzyskać właśnie kiedy jest ona włączona. W momencie wyłączenia, suwaki zaczynają działać w nowy, znacznie delikatniejszy sposób. Znacznie trudniej jest "zmasakrować" zdjęcie, lepiej nadaje się to też do obróbki z ludźmi.

Docelowo planuję wyrzucić tą opcję i na stałe wprowadzić nowy sposób działania. Chciałbym to jednak zrobić w przekonaniu że wszyscy są zadowoleni.
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 18-02-2012 o 15:49

Domyślnie

Normalnie zabiję
    o 14.10 ściągnąłem i zainstalowałem poprzednią wersję

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Docelowo planuję wyrzucić tą opcję i na stałe wprowadzić nowy sposób działania. Chciałbym to jednak zrobić w przekonaniu że wszyscy są zadowoleni.
    Skoro nie ma sprzeciwu to rozumiem że wszyscy na "tak"?

Początki nałogu

Domyślnie

Parafrazując: "jesteśmy za a nawet przeciw" )
    Ja jestem na "za"
    pozdrawiam

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przez kilka godzin była dostępna wersja wyświetlająca błąd konfiguracji podczas uruchamiania w systemach 32-bitowych. Jeśli ktoś miał taki problem to proszę ponownie pobrać instalator.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Przez kilka godzin była dostępna wersja wyświetlająca błąd konfiguracji podczas uruchamiania w systemach 32-bitowych. Jeśli ktoś miał taki problem to proszę ponownie pobrać instalator.
    Jak pech to pech. W AZ padły dyski twarde i przywrócili pliki z backupu zrobionego w weekend.
    Myślę że w ciągu kilkudziesięciu minut uporają się z problemem i będzie można pobrać najnowszą wersję programu.

Strona 133 z 167 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów