Pokaż wyniki od 1 191 do 1 200 z 1663

Wątek: Machinery HDR Effects

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez forestowy Zobacz posta
    Czyli kupując dwie licencje Twojego programu 1.x w różnym czasie, płacąc 2 x 69 zł po upgrejdzie TYLKO JEDNEGO z nich do 2.0 wszystkie posiadane licencje tracą ważność ?
    Ważność straci ta, której zrobisz upgrade. Ale nie ma to nic wspólnego z nową wersję programu. 4 miesiące temu nawet nie znając ceny też było wiadomo że kupując drugą licencję będzie się posiadać dwie a nie jedną.

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Im bardziej czytam, tym bardziej nie dostrzegam tutaj żadnej furtki. Ale już nie mam ochoty na dalsze przekomarzanki.
    Wersja 2.0 zgodnie z moimi słowami kosztuje mniej więcej tyle co 1.5 + upgrade za 79zł.

Sam jestem sobie winien że udzielałem jakichkolwiek odpowiedzi na temat ceny. W ten sposób dałem się wciągnąć w zabawę kto kogo złapie za słówko żeby potem wyrzucać "przecież obiecałeś!"
    Zadając takie "naiwne" pytania powinieneś mieć świadomość że nie odpowiem w sposób niekorzystny dla siebie. Nie miałem zamiarów podnoszenia ceny, ale nawet gdybym miał, to ogłoszenie w tamtym momencie że program zdrożeje byłoby strzałem w kolano.

Cytat Zamieszczone przez PawelB Zobacz posta
    Chyba jednak mogłaby "babrać". Kolega ma jedną licencję która się już nie załapie na darmowy upgrade. Niezależnie od niej chciał kupić drugą pełną licencję. Miałby dwie niezależne od siebie licencje. Tą później zakupioną może za darmo upgrade'ować do wersji 2.0. Ale ta wcześniej kupiona licencja 1.5.5 działałby dalej.
    4 miesiące temu nawet nie znając ceny też było wiadomo że kupując drugą licencję będzie się posiadać dwie a nie jedną.
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 23-09-2011 o 14:44

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów