Pokaż wyniki od 1 181 do 1 190 z 1663

Wątek: Machinery HDR Effects

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez forestowy Zobacz posta
    To już nie chodzi o te 2 licencje bo to byłby bonus nazwijmy to "kosztem" autora, czy nawet te 10 zł.... ale o SŁOWO
    Nigdzie nie dałem SŁOWA że ostatecznie aktualizacja będzie za 69zł więc nie wciskaj mi tego na siłę.

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    10 zł to niewiele, to prawda. Ale utracone zaufanie jest warte o wiele więcej.
    Planowałem że będzie kosztować 69zł ale ze względu na to że cena programu nie zmieniła się przez dwa lata zrobiłem podwyżkę o 10zł. Jakbyś kupił wersję 1.5 o te 10zł taniej dwa miesiące temu i czekałbyś do dzisiaj to miałbyś 10 miesięcy darmowej aktualizacji zamiast 12.
    Poza tym wyraźnie pisałem że "planuję żeby upgrade z 1.x do 2.0 dla użytkowników, którzy kupili klucz dalej niż rok temu będzie kosztował tyle samo co cena obecnej wersja programu". Słowo "planuję" oznacza pewien zamiar a nie gwarancję że na pewno tak będzie.

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Zadawałem bardzo precyzyjne pytania i uzyskałem bardzo precyzyjne odpowiedzi. Zaufałem. Z zasady ufam ludziom.
    To że coś jest planowane to jest bardzo precyzyjna odpowiedź. Oznacza ona pewien zamiar, a nie gwarancję i 100% pewności.

Teraz okazuje się że upgrade kosztuje 79 zł....
    Tak, podwyższyłem o niebotyczną kwotę 10zł bo wszystko w Polsce zdrożało a cena Machinery od 2 lat nie zmieniła się.

Dodatkowo bezpłatna roczna aktualizacja obowiązuje dla machinery 1.5.5 zakupionych PRZED 19.09.2011.....
    No i co w tym dziwnego? No trudno żeby można było kupiony dziś 1.5.5 za 69zł aktualizować za darmo do wersji 2.0 wartej 129zł. Gdyby tak było to nikt nie kupiłby za 129zł. Wszyscy kupiliby starą wersję za 69zł i chcieli darmowy upgrade do 2.0 wartej 129zł.

Trzeba było od razu w kwietniu napisać że 69=79..... Nabył bym sobie drugą licencje 1.5.5 dla da darmowego upgrade. Niech by sobie teraz żona babrałą fotki na laptopie.
    Nic by nie "babrała" bo przy upgrade stara licencja przestaje działać. Nie doczytałeś tego?
    Nie rozumiesz też tego że w kwietniu nie było wiadomo ile będzie upgrade kosztować? Planowałem żeby kosztowała 69zł, ostatecznie ustaliłem cenę na 79zł.

A tak, to zostałem ze starą licencją 1.5.5 z możliwością zamiany na JEDNOSTANOWISKOWĄ 2.0 za 79 zł, przy czym 1.5.5 nadal kosztuje 69 zł.....
    No i co z tego wynika że 1.5.5 nadal kosztuje 69zł? To starsza, prostsza wersja programu więc i cena jest niższa niż obecnej 2.0

Licencja do wersji 2.0 jest jednostanowiskowa bez względu na to czy zrobisz update, czy kupisz nową licencję. O co więc chodzi?

Cytat Zamieszczone przez fro Zobacz posta
    Wystąpię jako "Adwokat Diabła" (bo sam już kupiłem upgrade za 79zł) -Ja nie rozumiem czego Ty nie rozumiesz Kolega zapłacił by o 10 złotych mniej i dodatkowo miał by dwie licencje (dwa stanowiska) - jak dla mnie różnica jest znaczna.
    ...i starą wersję programu 1.5.5 a przy upgrade ta licencja przestałaby działać na tych obu stanowiskach więc miałby to samo co robiąc upgrade dzisiaj tyle że o zawrotną sumę 10zł drożej.

P.S Jakiś upgrade silnika forum ktoś robił? Bo zrobiło się to samo co kiedyś na nikon.org że nie można dodawać postów.
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 23-09-2011 o 13:03

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów