Dajcie sobie już spokój..
ja mam inne pytanie..
mam wersję 1.5.5 ale niekoniecznie wykorzystuję jej pełne możliwości - i stąd pomysł na "przejście" na wersję "natural", na stronie:
http://www.machineryhdr.com/natural/full.php
jest napisane:
i czy z tego wynika że wersja 1.5.5 przestanie mi działać jak zakupię "natural" czy mogę kupić ze zniżką i będę mógł używać obu programów i ewentualnie - w przyszłości zakupić upgrade do wersji 2.0 "effects"?..Rabat 30% dla posiadaczy wersji HDR Effects 1.x
Każdy posiadacz wersji Machinery HDR Effects 1.x otrzymuje rabat 30% na zakup wersji Natural HDR.
Cena aktualizacji wynosi 49zł. Aby otrzymać rabat, do złożonego e-mailem zamówienia należy załączyć plik klucza od wersji 1.x
aha - i czemu paypal jest +5zł?
Ostatnio edytowane przez arturs ; 25-09-2011 o 00:19
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
No i teraz już wszystko jasne, dzięki
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Dostępna jest wersja Machinery Natural HDR 2.2.2 (25-09-2011)
Dostępna jest wersja Machinery HDR Effects 2.0.2 (25-09-2011)
Edytor:
* Poprawiony moduł "Presety".
* Zwiększona prędkość działania filtra"Detale".
Chyba już ostatecznie udało mi się usunąć wszystkie błędy powodujące wywalenie się programu podczas zmiany rozmiaru wielkości ikon w oknie presety.
Przyśpieszony został także filtr "detale".
Jest dostępna aktualizacja wersji Effects 2.0.4
Ulepszyłem efekt "Światła / Cienie" redukując pojawiające się czasem poświaty wokół kontrastowych obszarów.
Tylko dla czego nie mogę przeciągnąć obrazów w miejsce "przeciągnij tutaj obrazy"? Od 2.0 nie mogłem ale cicho siedziałem licząc że kolejne aktualizacje coś zmieniąWin7 64 bit.