Strona 105 z 167 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 041 do 1 050 z 1663

Wątek: Machinery HDR Effects

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    To ja może zapytam bardziej wprost.

Czy dla mnie, jako osoby posiadającej licencję na 1.5 bodaj od pierwszego dnia sprzedaży bardziej opłaca się:

1. kupować teraz na gwałt kolejny klucz na ten sam program wydając 69zł i otrzymać v2 bezpłatnie, czy też

2. kupić aktualizację do v2?

Która z tych opcji będzie tańsza?
    Obie wyjdą tak samo.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Uprzedzając jeszcze nastepnepytanie. Upgrade z Natoral 2.0 do Effects 2.0 będzie mniej więcej kosztował różnicę w cenie tych dwóch programów.
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 12-04-2011 o 11:18 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    [...]

MACHINERY 2.0 HDR Effects pojawi się w niedługim czasie i będzie bardzo podobna do wersji Natural, jednak z różnicami wynikającymi z innego zastosowania tego programu. HDR Effects będzie posiadał warstwy przeznaczone do uzyskania efektów jakie daje obecna wersja 1.5.5

Wersja HDR Effects 2.0 będzie mieć praktycznie wszystkie funkcje Natural HDR, w tym również opcję wyrównywania zdjęć.

Dokładnie tak. Dlatego założyłem nowy wątek z programem ale został on połączony i teraz co chwilę ktoś się będzie o to pytać ponieważ nikt nie będzie czytać ostatnich 5 stron i szukać informacji od początku.

Machinery HDR Effects 2.0 będzie miał wszystko to co Natural HDR 2.0 oprócz filtrów krajobrazowych z którymi nie wyrobiłem się czasowo w wersji 2.0. Oprócz tego HDR Effects będzie miał dodatkowe warstwy z efektami dzięki czemu będzie można "podkręcać" obrazki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Jak wejdziesz na www.machineryhdr.com to jest podział na dwa programy.

Marek
    czasami czytam że Natural to coś uboższego tańszego a czasami że to zupełnie coś innego

stąd moje pytanie, czy można liczyć na jakieś tabelaryczne porównanie jak już wyjdzie wersja Nat. 2.0 i Eff 2.0 który program co ma a czego nie ma
    bo ja się trochę pogubiłem.
    po jednym z postów wynika że wystarczy kupić effect a znów w następnym poście że jednak effect czegoś tam mieć nie będzie

pzdr.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    Marek
    czasami czytam że Natural to coś uboższego tańszego a czasami że to zupełnie coś innego
    Wersja Natural jest uboższa wersją Effects. Effects będzie mięć wszystkie możliwości Natural + dodatkowe rzeczy. Niektóre z funkcji Natural będą w wersji Effects bardziej rozbudowane np. z dokładniejszą kontrolą efektu większą ilością suwaków.

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Wersja Natural jest uboższa wersją Effects. Effects będzie mięć wszystkie możliwości Natural + dodatkowe rzeczy. Niektóre z funkcji Natural będą w wersji Effects bardziej rozbudowane np. z dokładniejszą kontrolą efektu większą ilością suwaków.
    a co z filtrami krajobrazowymi ?

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enter Zobacz posta
    a co z filtrami krajobrazowymi ?
    To pewnie wyjaśni:
    'Natural' będzie miał filtry krajobrazowe. 'Effects' pozwoli uzyskać ten sam efekt ale bardziej zaawansowanymi narzędziami.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Rabat 30% dla posiadaczy wersji HDR Effects 1.x

Każdy posiadacz wersji Machinery HDR Effects 1.x otrzymuje rabat 30% na zakup wersji Natural HDR.
    Cena aktualizacji wynosi 69zł. Aby otrzymać rabat, do złożonego e-mailem zamówienia należy załączyć plik klucza od wersji 1.x

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Fajnie, to kiedy będzie Machinery HDR Effects 2.xx ?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Fajnie, to kiedy będzie Machinery HDR Effects 2.xx ?
    W tym momencie trudno mi jeszcze o konkretną datę. Myślę że za jakieś 2 miesiące.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Obie wyjdą tak samo.
    Każdy posiadacz wersji Machinery HDR Effects 1.x otrzymuje rabat 30% na zakup wersji Natural HDR.
    Cena aktualizacji wynosi 69zł.
    Znowu się pogubiłem.

Skoro:

1. Aktualizacja z Effects 1.x do Effects 2.0 będzie kosztowała 69 zł, co wynika z pierwszego cytatu,

2. Natural jest uboższą wersją Effects, ergo nie ma sensu posiadać obu programów jednocześnie,

To po co, ktoś ma płacić 69 zł za aktualizację do Natural skoro za te same pieniądze będzie miał Effects? Tym bardziej nie rozumiem sensu kupowania Natural przez osoby, którym Effects należy się bezpłatnie.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 13-04-2011 o 13:29
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Znowu się pogubiłem.

Skoro:

1. Aktualizacja z Effects 1.x do Effects 2.0 będzie kosztowała 69 zł, co wynika z pierwszego cytatu,

2. Natural jest uboższą wersją Effects, ergo nie ma sensu posiadać obu programów jednocześnie,

To po co, ktoś ma płacić 69 zł za aktualizację do Natural skoro za te same pieniądze będzie miał Effects? Tym bardziej nie rozumiem sensu kupowania Natural przez osoby, którym Effects należy się bezpłatnie.
    Dostaję od kilku dni co chwilę maile z pytaniami o rabat od użytkowników, którzy nie chcą czekać dwa miesiące na Effects 2.0. Wersja Effects 1.x w najbliższym czasie zdrożeje.

Strona 105 z 167 PierwszyPierwszy ... 55595103104105106107115155 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów