Ostatnio edytowane przez MMM ; 12-04-2011 o 11:18 Powód: Automerged Doublepost
Marek
czasami czytam że Natural to coś uboższego tańszego a czasami że to zupełnie coś innego
stąd moje pytanie, czy można liczyć na jakieś tabelaryczne porównanie jak już wyjdzie wersja Nat. 2.0 i Eff 2.0 który program co ma a czego nie ma
bo ja się trochę pogubiłem.
po jednym z postów wynika że wystarczy kupić effect a znów w następnym poście że jednak effect czegoś tam mieć nie będzie
pzdr.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Rabat 30% dla posiadaczy wersji HDR Effects 1.x
Każdy posiadacz wersji Machinery HDR Effects 1.x otrzymuje rabat 30% na zakup wersji Natural HDR.
Cena aktualizacji wynosi 69zł. Aby otrzymać rabat, do złożonego e-mailem zamówienia należy załączyć plik klucza od wersji 1.x
Fajnie, to kiedy będzie Machinery HDR Effects 2.xx ?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Znowu się pogubiłem.
Skoro:
1. Aktualizacja z Effects 1.x do Effects 2.0 będzie kosztowała 69 zł, co wynika z pierwszego cytatu,
2. Natural jest uboższą wersją Effects, ergo nie ma sensu posiadać obu programów jednocześnie,
To po co, ktoś ma płacić 69 zł za aktualizację do Natural skoro za te same pieniądze będzie miał Effects? Tym bardziej nie rozumiem sensu kupowania Natural przez osoby, którym Effects należy się bezpłatnie.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 13-04-2011 o 13:29
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie