Digital SLR Cameras
Model name
Compatible Remark
EOS 10D -No
EOS 20D -No
EOS 20Da-No
EOS 300D-No
EOS 350D-No
Można owszem ale tylko w kompaktach.
Digital SLR Cameras
Model name
Compatible Remark
EOS 10D -No
EOS 20D -No
EOS 20Da-No
EOS 300D-No
EOS 350D-No
Można owszem ale tylko w kompaktach.
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net
Hmm.. Ja mam tylko 350D i skoro w sofcie mi się objawiło, na stronie też to założyłem że jest do 350; choć faktycznie wydawało mi się to dziwne.
Nic to, moja kupa. Przepraszam za mylące info.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
autora mozesz ustawic w zoombrowserze, w menu camera -> camera settings. ustawisz tam tez dokladna date, sprawdzisz id body, firmware...i takie tam![]()
300D(afro;-) )@wasia + KIT + Sigma 70-300 APO DG + 2 x UV HMC + 1GB Kingston HS + torba Soligor + statyw + plany :] na codzien Sony T3
kapitalna odpowiedź :grin:Zamieszczone przez pn_
No dobra. Poprzedni wątek mi bezczelnie zamknęli, bo nie znalazłem tego ;-)
Więc piszę tutaj.
Jest w ZoomBrowser EX 5.8 opcja po lewej stronie Connect to EOS Camera i ****, nie łączy mi się 350d z programem.
Chciałem wpisać dane właściciela do 350d (wiem, że się da, znajomy wprowadził, tylko nie pamięta jak) i nie mogę, ani też nie wiem za bardzo gdzie i jak.
Ktoś może mi pomóc? Dzięki
opis dla 400D, mysle ze w 350 jest identycznie
a wiec:
podlaczamy aparat do kompa za pomoca kabelka, wlaczamy EOS Utility, klikamy "camera settings/remote shooting", mamy nowe okienko (u mnie) "EOS 400D DIGITAL", w nim klikamy ikonke z kluczem i mlotkiem (prawy dolny rog), klikamy na "Owner's Name" i tam wpisujemy.
powodzonka
EDIT:
jak z zoombrowser klikam na connect to EOS camera to wyskakuje Eos Utility
Ostatnio edytowane przez Szamot ; 19-06-2007 o 18:56
Pięknie dziękuję za szybką odpowiedź. Mam cały zestaw oprogramowania dostarczony razem z aparatem i dociągnięty ze strony canona rónież.
Niestety nie wiem dlaczego ale u mnie ikonka z kluczem i młotkiem (podobnie jak część innych) jest nieaktywna :-(
Dlaczego ?????
Coś jest nie tak?
OK, już działa. Burzył sie o słabą baterię
Wprowadziłem sobie dane. Dzięki za pomoc wszystkim
Ostatnio edytowane przez Loram ; 19-06-2007 o 19:11
słabą baterię masz ?