Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Duże zakupy

Mieszany widok

korneliawoj
    Guest

Domyślnie Duże zakupy

Wybieram się na zakupy Canona: EOS 1D Mark III, dwie L-ki- 16-35 i 70-200 f4, rybie oko, 50mm, 580EXII. W sumie chodzi o sporą kwotę i chce jak najlepiej wyjść na tych zakupach. Gdzie polecacie je zrobić, gdzie będzie najtaniej i najbezpieczniej:rolleyes: (zakupy na firmę, muszą być w Polsce i na fakturę). Z góry dziękuję za pomoc

Dopiero zaczyna Awatar alloqba
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja polecam wejść na ceneo.pl i zobaczyć gdzie najtaniej, a później przejechać się tam.

Niezły zestaw swoją drogą

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alloqba Zobacz posta
    Ja polecam wejść na ceneo.pl i zobaczyć gdzie najtaniej, a później przejechać się tam.

Niezły zestaw swoją drogą
    Swietna taktyka , przy mniej wiecej 5-6 sklepie z kolejki beda w stanie zalatwic towar za taka cene jak z Ceneo ... proponowal bym jednak podzwonic niz tracic pieniadze na paliwo
    no comment...

Domyślnie

uderzaj do Towersa - nick towersivy... z tym że najlepiej to telefonicznie z nim się kontaktować... jeśli chcesz, to podeślę Ci nr. na PW...
    Ja bardzo zadowolony jestem z jego usług... może nie zawsze jest najtaniej(ale często tak jest), ale taniej niż na allegro i pewnie, że nie będzie jakichś dzikich jazd...
    40d + 17-40/4L + 70-200/4L

Uprawnienia umieszczania postów