Hehe, fajnie gada, polać mu wódki
Wiem że w 01 jest potencjał i jak się jeszcze raz tamtędy przespaceruję to wyciągnę więcej dynamiki. 01 i 02 jest pstryknięte z tej samej kładki w Bytomiu, to są chyba miejsca najbardziej charakterystyczne, które w ciągu dnia większość bytomian pokonuje piechotką.
No mam taką zagwózdkę, ale raczej z widokami trendy, dżezi i ogólnie a la Wa-wa z serialu Magda Em. Katowice już mam "wyspotowane" czekam tylko na fajną pogodę i ładny zachód słońca.Śląsk z perspektywy drogi - fajnie mogłoby się to rozwinąć.
Nie dało się, mam obsesję na punkcie trzymania ścian prosto, bez zniekształceń. A wtedy pionowy kadr mi trzmał za dużo "dołu".gólnie kadr chyba zyskałby jeśli miałbyś go w pionie (+obróbka).
Haha dobre, jakby każdy takie komenty kładł na forum bo byśmy wszyscy siedzieli przyklejeni do klawiatur i monitorów4 przekrzywienie kadru w celu?... dynamika? jakiś zabieg reportażowy (np. ilustrujący "powrót wyczerpanego po sobotniej imprezie")? bez treści to i bez przekonania - ale znakomicie poprawia pracę mięśni szyi po 8h za kierownicą i 4h przed kompem, dzięki!Dzięki za wizytę, jak się obejdę drugi raz po Bytomiu to zapraszam, zdjęcia będą lepsiejsze. Mam nadzieję że chociaż na miarę Twojego komentarza
![]()