Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
No chyba tak (ale nie wiem czy przypadkiem Jedi tez nie jest opozniony) wiec jesli on sie zgodzi oraz zagadasz z moderatorem to jak najbardziej mozesz dolaczyc wg zasad z #10![]()
Bardziej chodziło mi o termin nadsyłania prac..;-) Oczywiście rozumiem, że trudno wymagać ich na przedwczoraj, skoro 14-go pojawiła sie ostateczna lista uczestników
Do Lednicy tez mam niemały kawałek, więc cięzko by mi było cos sfocić z okolic. No, może pocztówkę;-)
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Widac nie zrozumialem zarciku bo odczytalem post na chwile przed wyjsciem do pracy![]()
Chcialbym publicznie wyslac zapytanie do Jedi'ego (bo na PM mi nie odpisuje a na forum sie pojawia).
Mam dac ci czas na doslanie zdjec gdzie trzeba czy dajesz mi wygrac walkowerem ?
Tylko jesli ktos obiecuje ze stanie do rywalizacji to warto dotrzymac slowa a nie pozniej udawac greka i nie odpowiadac nawet na zapytania na PM - wystarczylo zebym dostal odpowiedz "rezygnuje" albo "daj mi jeszcze x dni" - bylo tylko "dzis wysylam zdjecia" i jest cisza a zdjec jak nie bylo tak nie ma (pytalem moderatora)
Informuje iz moja cierpliwosc co do Jedi'ego dobiegla konca. Nie ma z nim kontaktu mimo pojawiania sie na forum a zdjec do tej pory nie przyslal - nie bede komentowal tego bo mysle ze kazdy potrafi wyciagnac wlasne wnioski
Battla uwazam za zamknietego / zakonczonego.
Sorry, ale miałem w ostatnim czasie troche innych spraw na głowie, a nie siedzenie na forum. A obecność na nim spowodowana jest tym, że jest ono stroną startową i mam zapamiętane hasło.