Dawaj wiecej rozpuszczonych wlosow.. Az zal patrzec na te pozwijane piekne loki![]()
Dawaj wiecej rozpuszczonych wlosow.. Az zal patrzec na te pozwijane piekne loki![]()
Na 13 i 15 IMHO zbyt mocne cięcia głowy. Nr 14 brak mi tylko rozpuszczonych włosów do pełni szczęścia, za to ostatniej nic a nic nie brakuje bardzo fajny kadr
Jak patrze na twoje kadry to moje wydają się jakieś takie proste i banalne :P
A co to za obiektyw że na AF narzekasz? Czy to body ma z tym problemy? Bo z exifa wnioskuje że to 350D jest?
Ostatnio edytowane przez xsardas ; 05-06-2009 o 00:28
Na jakim ISO trzaskasz te fotki? Ja na niektórych fotach widzę szum na twarzy (kompresja?), który niekoniecznie pasuje.
pkt 8 regulaminu
odi - a Ty o "drodze na Ostrołękę" przy tych zdjęciach!?...
Dane masz w EXIFach (100-800). Na ostatnim faktycznie coś się pojawia, może za mocno wyciągane z cienia(?), ee, pewnie ekran mam zakurzony.
Ja tam dołączam się do DonBolano
Kilka uwag wrażeniowych:
#13 te dłonie dziwnie się "rozpuszczają" na kracie - niezbyt przyjemny efekt
#15 faktura swetra wybija się na pierwszy plan, a twarz modelki jest taka subtelna, że odsuwa się na drugi.
#16 najlepsze, dużo więcej swobody niż na poprzednich, tylko ten uśmiech jakiś ..niepełny:-|
Fajne fotki, gunia!![]()
no to fakt, w sumie mogłem spojrzeć, ale generalnie w pracy mam słaby LCD, i nie ufam mu do końca, dlatego też piszę, aby inni potwierdzili lub zaprzeczyli.
a tak w ogóle to z Ostrołęki pochodzę, dokładnie z tej od "drogi":P
pkt 8 regulaminu
trochę z cieni wyciągane, poza tym obiektyw tez nawalał ( 75-300 canona)
później dam jeszcze jeden secik, jak wejdę na PCta
dzięki za wszystkie komentarze
xsardas- cięcia tak duże, bo nie chciałam wrażenia niekończącego się czoła..
Wiem wiem przesadzam z tymi cięciami ... jakbym sam lepiej ucinał ludziom fragmenty głów :P
kurcze.. ten sweter na modelce psuje mi odbior calosci
nie bylo czegos bardziej "kobiecego" w garderobie?![]()
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
sama chciala ten sweter, jej zostawiłam stylizację... nastepnym razem ja zadecyduję