Strona 8 z 25 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 241

Wątek: Linki do TiP-ow i sklepow internetowych.

Domyślnie

Hmmm, miało być tanich a jakos nie bardzo mogę polusa do takowych zaliczyć :>
    Jest na allegro dużo innych TIPów. Chyba że coś się zmieniło. Wtedy kiedy ja kupowałem (jakieś pół roku temu) większość propozycji na allegro (mówię oczywiście o nowych obiektywach) była zdecydowanie tańsza od POLUSA. Oczywiscie wydając taką kwotę ciężko zaakceptować wysyłkę ale w moim przypadku Pan sam przywiózł towarek i jeszcze utargowałem.
    Pewnie zaraz padnie pytanie kto to był?? Poszukam.....chwilunia.....
    to był ten pan:

Rafał Pietrasiak FOTOREX tel. 501 290 873

No i oczywiście daje gwarancję.
    I widzę że jesteś z Sosnowca czyli do Ciebie pewnie też dojedzie.
    Ostatnio edytowane przez Artur Lewandowski ; 11-04-2005 o 19:11

Bywalec Awatar robson
    Miasto
    okolice W-wy

Domyślnie

Chyba mam pecha, bo znów muszę sie poskarżyć... Wczoraj na giełdzie kupowałem dla kumpla obiektyw, 50/1.8. Wybór padł na FOTOIT, który także działa na allegro. Otóż Pan sprzedawca zapewniał mnie, że obiektyw jest nowy, dał 12 m-cy gwarki. Zawieżyłem na słowo, zaufałem dobrej reputacji i tylko podpiąłem szkło do body, żeby zobaczyć, czy działa. W domu okazało się, że soczewy są wypaćkane paluchami, paprochy w środku, styki wytarte i 2 małe ryski na obudowie. Na maile szanowny TIP nie odpowiada. Jutro będę go bombardował telefonami. Jak nie poskutkuje, to trzeba będzie zrobić najazd na biuro przy Czerniakowskiej. Zobaczymy jak się sytuacja roziwnie, mam nadzieję, że szkło zostanie wymienione. Niemniej na naganę i potępienie zasługuje fakt świadomego oszukania klienta!!! W kontaktach z tym TIPem zalecam dokładne oglądanie sprzętu...
    Ostatnio edytowane przez robson ; 18-04-2005 o 16:07
    EOS 10D + grip + RS-80N3
    Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
    Lowepro Computrekker AW
    jakieś szpargały...

moje fotki --->www.robson.deviantart.com

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

prawie wszystko co mam to u mareo200 brałem, koleś w porzadku = nawet pozyczył mi raz dwa konwertery 1,4 i 2,0 zebym se potestował w zoo, na drugi dzien podjechal do mnie pod robote, zszedlem i oddalem mu juz tylko jeden wraz z zaplatą za niego

raz nawet wziął ode mnie obiektyw ktory u niego kupilem, ale po miesiącu uznalem, ze nie spełnia on moich oczekiwań - wziął bez problemu, uciął 100zł

niesety od jakiegos czasu to chyba go urząd skarbowy gania - koleś zaginął, nic nie da sie kupić - komórka zamilkła i sie nagrywać tylko mozna , mailować do niego nie ma sensu, na allegro też pusto na jego aukcjach. Dawno nie bylem w stodole, wiec nie wiem czy siedzi na stoisku - generalnie w porządku byl/jest..

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzi
    niesety od jakiegos czasu to chyba go urząd skarbowy gania - koleś zaginął, nic nie da sie kupić - komórka zamilkła i sie nagrywać tylko mozna , mailować do niego nie ma sensu, na allegro też pusto na jego aukcjach. Dawno nie bylem w stodole, wiec nie wiem czy siedzi na stoisku - generalnie w porządku byl/jest..
    No wlasnie dzisiaj dzwonilem do niego i tez zima... chociaz tym razem byl juz jakis postep w porownaniu do poprzednich prob, gdy kupowalem lampe - wtedy komorka byla wylaczona, teraz jest wlaczona ale jej nie odbiera

A ogole te TIPy allegrowe jakies sie ostatnio niemrawe chlopaki zrobili... wyslalem dzisiaj do pieciu maila z pytaniem o cene szkla, tylko dwie odpowiedzi dostalem

K
    Guest

Domyślnie

Pozostając w temacie: czy ma ktoś z was jakieś doświadczenia z tym TIPem: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2962844 ? Wydajem się być ciekawy, kierując się cenami...

K
    Guest

Domyślnie

I jeszcze jeden: http://www.fotokat.pl/

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar max44
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    to ja swoje 5 gr na temat slawnego Tommy_J
    mialem swego czasu zamiar kupic 50/f1,8
    Ale cos mnie pokusilo w aucie aby otworzyc jednak to pudeleczko - okazalo sie, z w srodku uzywany z wyraznymi sladami uzywania obiektyw !!!
    To chyba trafiłem na ten sam obiektyw co Ty...
    Ale ja kapnąłem się dopiero w domciu, czyli jakieś 2 godziny jazdy w jedną stronę... A potem czekałem 2 tygodnie na wymianę...
    Wystawiłby go chłopina za 200 zł i pewnie znalazłby się chętny, a tak to takie szopki...
    canon i dodatki...

Alvin75
    Guest

Domyślnie

Witam
    Dopiero się przymierzam do kupna aparatu i w związku z tym mam pytanie o opinię o allegrowiczu: CAMERAMAX.
    http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2792536
    Miał ktoś z nim jakieś kontakty i może coś na ten temat powiedzieć?
    Ceny ma zastanawiająco atrakcyjne.
    pozdrawiam
    Mariusz Witkowski

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alvin75
    Witam
    Dopiero się przymierzam do kupna aparatu i w związku z tym mam pytanie o opinię o allegrowiczu: CAMERAMAX.
    http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2792536
    Miał ktoś z nim jakieś kontakty i może coś na ten temat powiedzieć?
    Ceny ma zastanawiająco atrakcyjne.
    pozdrawiam
    Mariusz Witkowski
    Ja kupowalem 350D. Odbieralem osobiscie, na rachunek musialem poczekac pare dni, ale za to odebralem go pare ulic ode mnie
    Wszystko udalo sie szybko zalatwic a mnie zalezalo na czasie.
    Jedyna wada ze z aparatem byly tylko instrukcje: wloska, francuska i niemiecka. Na szczescie moze sciagnac angielska. Chyba ze ktos chce sie polska podzielic
    Riccardo

Wielkie_oczy
    Guest

Domyślnie

Witam!

Zapraszam na fotogiełdę: www.fotogielda.pl
    Bezpłatne ogłoszenia!

Pozdrawiam

Strona 8 z 25 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów