Strona 18 z 25 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 241

Wątek: Linki do TiP-ow i sklepow internetowych.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez renes Zobacz posta
    "w Europie" nieostre, klasyczne mleko.... ,
    ...ze Stanów - wszystkie pięknie ostre,
    No pieknie
    nie dość, że w Stanach mają ze 30% taniej, to jeszcze QC lepiej działa.

podjechałem do sklepu Eurocamera.
    Sprzedawca nie ukrywał skąd sprowadzją sprzęt - ze Stanów.
    Też sobie nazwę wybrali
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uzależniony

Domyślnie

Faktycznie sklep okazał się mieć najlepsze ceny na te obiektywy i nie dotyczy to jedynie Warszawy. Zdaje sie, że działają już 12 lat, tu ich strona swww.eurocamera.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez focus Zobacz posta
    ktoś ma doświadczenie z fotoaparaciki.pl z Pabianic?
    Ja również pytam o to samo co kolega wyżej.
    Dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

karolaina53
    Guest

Domyślnie

Hej,

Nie wiem czy już był tutaj ten sklep wymieniany, ale ja polecam Foto-Mil (http://www.foto-mil.pl). Zakupiłam u nich ostatnio torbę Correspondent 400. Bardzo miła obsługa. Jeśli chodzi o ceny to są średnie, ale w przypadku torby taniej nie znalazłam...

Karolina

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karolaina53 Zobacz posta
    ale ja polecam Foto-Mil
    no ja polecam dokladnie sie dogadywac podczas zakupow w tym sklepie. Kupowalem u nich Canona 28 1.8 i jak rozmawialismy telefonicznie to wszystko bylo pieknie. Jak przyszlo do odbioru na gieldzie to sie okazalo ze gwarancja jest sklepowa. Oczywiscie podczas rozmow telefonicznych pytalem czy jest gwarancja realizowana w serwisie Canona PL - "tak, oczywiscie jest". No ale poniewaz byly duze problemy zeby dostac szklo to jakos ugadalismy lepszą cene i teoretycznie gosciu zapewnil mnie ze jak w ciagu tygodnia zwroce szklo z jakiegos powodu to odda kase. Na szczescie wszystko gra.

agamemnona
    Guest

Domyślnie

No ja też znam ten sklep i nie miałam problemów z gwarancją. Może to tylko przypadek... Kupiłam już w Foto-Milu Nikona D40 i torbę na niego, a że należę do forum NIKONA, to jeszcze dostałam rabacik . Dla mnie sklep OK.

Pozdrawiam,
    Aga

Coś już napisał Awatar Jazzman

Lightbulb

Tego samego dnia podjechałem do sklepu Eurocamera. Sprzedawca nie ukrywał skąd sprowadzją sprzęt - ze Stanów. Podpiąłem trzy obiektywy z takimi samymi ustawieniami: 2x 17-40L i 50 1.4 - wszystkie pięknie ostre, a 50 1.4 "żyleta". Wyszedłem z dwoma obiektywami w torbie i zamówiłem 85 1.8.

Aktualnie w czasie najbliższych 2-3 tygodni będę chciał zakupić 40d z jakimś szkłem i kartą (zmiana systemu), i tak przeglądam ceny na stronie Eurocamera i trochę mnie przeraziła cena za standard Canon 17-85/4.0-5.6 EF-s USM IS
    2000zł! To są ich aktualne ceny na witrynie?
    40d kosztuje u nich 4400zł.
    Trochę są drodzy. 2000zł za szkło które można kupić za 1400zł w sklepie.

Ktoś mógł by mi polecić jakiś pewny sklep/sklepy w Warszawie? Zakup na fakturę.
    Jestem z poza Warszawy więc chcę uniknąć marnowania czasu i energii na jazdę po całej Warszawie w poszukiwaniu sklepu.

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ze swojej strony chciałbym pochwalić użytkownika (i allegrowicza) Nowart. Zakupiłem dzisiaj u Nowart'a zestaw 40D + EF-S 17-55 2.8 IS. Wczoraj złożyłem zamówienie i dzisiaj sprzęt był u mnie! Cały, kompletny, pachnący nowością, ze wszystkimi instrukcjami, oryginalnym softem, euro gwarancją, działający, po prostu cudo

Poza tym, kontakt najlepszy z możliwych, telefonicznie i mailowo. Po prostu bezpiecznie, szybko i tanio.

Swoją drogą chciałem kupić ten zestaw u Towersa ale pomimo trzech telefonów zostałem zignorowany. Tzn Pan Towers powiedział, że tak, wszystko ładnie, zestaw ma, że przyjął zamówienie, a potem się już nie odezwał. Nie wiem czemu, jego sprawa, przynajmniej dał zarobić komuś innemu, może tak miało być

pozdrawiam,
    Naos

Domyślnie

Również polecam Nowarta.
    Świetny kontakt, szybka przesyłka.
    No i sprzęt po super cenie

Pozdrawiam.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Naos - nie będe wnikał w szczegóły...ale zignorowany na pewno nie zostałeś( jeśli tak się poczułeś to Przepraszam ), po prosty przy natłoku zajęć czasami coś umknie nie siedze przy necie lub przy telefonie 24h to nie jedyne moję zajęcie Prowadzę poważna firmę fotograficzną a od początku tego roku wszedłem mocno w reklamę, ale pomimo tego staram się aby każdy był zadowolony widocznie miałem dać zarobić konkurencji.... którą serdecznie Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 22-01-2008 o 22:18

Strona 18 z 25 PierwszyPierwszy ... 81617181920 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów