Strona 17 z 25 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 241

Wątek: Linki do TiP-ow i sklepow internetowych.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anrasz Zobacz posta
    Korzystałam z usług
    http://www.ccicameracity.com/
    http://www.royalcamera.com/
    a właściwie próbowałem (zaślepiony niską ceną) skończyło się na tym że zamiast rebel xti mam 400d kupione w Polsce a na całym interesie straciłem jeszcze prawie 100$.
    Więc sklepy odradzam
    Porada na przyszlosc: NISKA cena rowna sie prawie na pewno szwindel. Najpierw SPRAWDZAC sklepy, szczegolnie te z USA np na www.resellerratings.com .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Kubek Zobacz posta
    [...]
    Bea Błysk
    Beata.Su
    http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=376864
    Łomianki pod Warszawą
    [...]
    A jak jest u nich z gwarancjami na body i sposobami realizacji ?
    Dają 12 miesięcy gwarancji realizowanej przez swój sklep.
    Nie musiałem korzystać ale w przypadku awarii sprzęt jedzie do Niemiec.

KAZ
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Czy ktoś z Was zna jakieś sklepy netowe ze sprzętem foto w Dubaju?
    Niestety sklepy netowe w Dubaju nie są Piotrkowi znane. O ceny Canonów i akcesoriów ma sie wywiedzieć jak wstąpi do jakiegoś normalnego sklepu.

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Osobiście polecam www.digital24.pl
    Ale tylko dla ludzi, którzy potrzebują FV - wtedy ma bardzo atrakcyjne ceny Kupowałem tam swojego 20d, 580 ex i tamrona
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Bywalec
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Witam, mam problem: mieszkam we Wrocławiu i... jestem skazany na allegoro w sprawie zakupu szkieł do canona; wiem o sklepie firmowym C. i komisie na Odrzańskiej; pytam: gdzie jescze można szkła np. tamrona pooglądać i przymiezryć!?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiski Zobacz posta
    Witam, mam problem: mieszkam we Wrocławiu i... jestem skazany na allegoro w sprawie zakupu szkieł do canona; wiem o sklepie firmowym C. i komisie na Odrzańskiej; pytam: gdzie jescze można szkła np. tamrona pooglądać i przymiezryć!?
    Jak jestes skazany to skazany http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=233578

Polecam

Domyślnie

ktoś ma doświadczenie z fotoaparaciki.pl z Pabianic?

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dowiedziałem się, że jedna duża firma importuje refurbishe i sprzedaje je jako nowe. Nie moge napisac nazwy, ale moge powiedziec na spotkaniach, plenerkach. Pakują to w pudełka z własnym logo i dopiero jak odbierasz przesyłkę, to się o tym dowiadujesz
    Skasowali mi ;(

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    Dowiedziałem się, że jedna duża firma importuje refurbishe i sprzedaje je jako nowe. Nie moge napisac nazwy, ale moge powiedziec na spotkaniach, plenerkach. Pakują to w pudełka z własnym logo i dopiero jak odbierasz przesyłkę, to się o tym dowiadujesz
    nie rozumiem? dlaczego nie mozesz powiedziec? ? chyba lepiej ostrzec forumowiczów...
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Uzależniony

Domyślnie

Ja dobrze nie wspominam pobytu w sklepie FOTOIT, owszem świetna obsługa i pełna szafa sprzętu. Chciałem jednak kupić trzy szkła: 17-40 L, 50 f/1.4 i 85 f/1.8. Poprosiłem po dwie sztuki z każdego i po kolei podpinałem pod 30D robiąc po kilkanaście zdjęć (także z lampą). Rezultaty jakie zobaczyłem na monitorze lekko mnie podłamały bo myślałem, że mam felerną puszkę - wszystkie zdjęcia były nieostre, klasyczne mleko. Zapytałem skąd sprowadzają obiektywy, czy może z Wiednia gdzie jest największa dystrybucja Canona... usłyszałem że "w Europie", ale gdzie konkretnie? "w Europie, to tajemnica handlowa". Nawet 16-35 f2.8 także wypadł fatalnie. Tego samego dnia podjechałem do sklepu Eurocamera. Sprzedawca nie ukrywał skąd sprowadzją sprzęt - ze Stanów. Podpiąłem trzy obiektywy z takimi samymi ustawieniami: 2x 17-40L i 50 1.4 - wszystkie pięknie ostre, a 50 1.4 "żyleta". Wyszedłem z dwoma obiektywami w torbie i zamówiłem 85 1.8. Tydzień wcześniej testowałem jeszcze 50 1.4 w sklepie PSTRYK, usłyszałem na wstępie, że "ostatnia sztuka, radzę się śpieszyć bo na pewno dziś go sprzedamy". Podpiąłem, porobiłem zdjęcia, a rezultat fatalny - meleko nawet przy f/8.

Nie wiem skąd sklepy sprowadzają sprzęt, pytanie jednak samo ciśnie się na usta, czy czasem nie sa to po prostu jakieś "odrzuty"...

Strona 17 z 25 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów