Towersivy - Nie czuję urazyFajnie, że można tutaj kulturalnie pogawędzić, będę tu częściej zaglądał.
pozdrawiam
Towersivy - Nie czuję urazyFajnie, że można tutaj kulturalnie pogawędzić, będę tu częściej zaglądał.
pozdrawiam
fotoaparaciki - ja zawsze biore i do tej pory wszystko ok.
Współdziałają z panem Medfoto z allegro (rodzina), który jest TIp-em, więc jak nie zalezy na hmmm f-rze, można się dogadać
http://stores.ebay.co.uk/Canon-Outlet
znalazlem coś takiego na ebay-u UK szczególnie zwróciłem uwagę na tą oszałamiającą ofertę:
http://cgi.ebay.co.uk/Canon-Outlet-D...QQcmdZViewItem
W przeliczeniu jedyne 3,5 tys. zł więc w cenie 40D(oczywiście to aukcja pewnie będzie drożej jeszcze) Myślę, że nie lada gratka dla tych co mają rodzinę w UK która mogłaby im to dalej przesłac!! A sprzęt ma normalną Gwarancję 12miechów! Ja na pewno będę tam zaglądał w poszukiwaniu sprzętu.
Ostatnio edytowane przez Goomis ; 12-02-2008 o 20:03
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
ale to refurb![]()
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
No tez nie wiem o co chodzi z refubami - nie moge sie doczekac kiedy np bedzie mozna kupic refuby komputerow Apple w Polsce. Przeciez to swietny deal, sprzet gruntownie przetestowany, w usunietymi usterkami, na gwarancji, tanio - zyc nie umierac![]()
Fotoaparaciki_pl
Kupowałem tam 400d+kit, a później z kolegą jego d70s i jeszcze z koleżanką sony 100.
Wszystko załatwiałem na miejscu. Mają dużo roboty, czasem trzeba poczekać, ale można się dogadać (potargować) sprawdzić sprzęt, etc.
Osobiście polecam!
A ja za to mogę polecić fotocam.pl - kupowałem tam 40d.
Sklep fizycznie mieści się na Bemowie, zawsze można podjechać, pooglądać na żywo, czasem jakiś mały rabacik jeszcze uzyskać. Przed zakupem polecam kontakt mejlowy ok. 2 dni wcześniej, aby dać człowiekowi szansę ściągnięcia sprzętu z hurtowni.
Nie ma najmniejszych problemów z fakturą.
Pozdrawiam