Faktycznie sklep okazał się mieć najlepsze ceny na te obiektywy i nie dotyczy to jedynie Warszawy. Zdaje sie, że działają już 12 lat, tu ich strona swww.eurocamera.pl
Hej,
Nie wiem czy już był tutaj ten sklep wymieniany, ale ja polecam Foto-Mil (http://www.foto-mil.pl). Zakupiłam u nich ostatnio torbę Correspondent 400. Bardzo miła obsługa. Jeśli chodzi o ceny to są średnie, ale w przypadku torby taniej nie znalazłam...
Karolina
no ja polecam dokladnie sie dogadywac podczas zakupow w tym sklepie. Kupowalem u nich Canona 28 1.8 i jak rozmawialismy telefonicznie to wszystko bylo pieknie. Jak przyszlo do odbioru na gieldzie to sie okazalo ze gwarancja jest sklepowa. Oczywiscie podczas rozmow telefonicznych pytalem czy jest gwarancja realizowana w serwisie Canona PL - "tak, oczywiscie jest". No ale poniewaz byly duze problemy zeby dostac szklo to jakos ugadalismy lepszą cene i teoretycznie gosciu zapewnil mnie ze jak w ciagu tygodnia zwroce szklo z jakiegos powodu to odda kase. Na szczescie wszystko gra.
No ja też znam ten sklep i nie miałam problemów z gwarancją. Może to tylko przypadek... Kupiłam już w Foto-Milu Nikona D40 i torbę na niego, a że należę do forum NIKONA, to jeszcze dostałam rabacik. Dla mnie sklep OK.
Pozdrawiam,
Aga
Aktualnie w czasie najbliższych 2-3 tygodni będę chciał zakupić 40d z jakimś szkłem i kartą (zmiana systemu), i tak przeglądam ceny na stronie Eurocamera i trochę mnie przeraziła cena za standard Canon 17-85/4.0-5.6 EF-s USM IS
2000zł! To są ich aktualne ceny na witrynie?
40d kosztuje u nich 4400zł.
Trochę są drodzy. 2000zł za szkło które można kupić za 1400zł w sklepie.
Ktoś mógł by mi polecić jakiś pewny sklep/sklepy w Warszawie? Zakup na fakturę.
Jestem z poza Warszawy więc chcę uniknąć marnowania czasu i energii na jazdę po całej Warszawie w poszukiwaniu sklepu.
Ze swojej strony chciałbym pochwalić użytkownika (i allegrowicza) Nowart. Zakupiłem dzisiaj u Nowart'a zestaw 40D + EF-S 17-55 2.8 IS. Wczoraj złożyłem zamówienie i dzisiaj sprzęt był u mnie! Cały, kompletny, pachnący nowością, ze wszystkimi instrukcjami, oryginalnym softem, euro gwarancją, działający, po prostu cudo![]()
Poza tym, kontakt najlepszy z możliwych, telefonicznie i mailowo. Po prostu bezpiecznie, szybko i tanio.
Swoją drogą chciałem kupić ten zestaw u Towersa ale pomimo trzech telefonów zostałem zignorowany. Tzn Pan Towers powiedział, że tak, wszystko ładnie, zestaw ma, że przyjął zamówienie, a potem się już nie odezwał. Nie wiem czemu, jego sprawa, przynajmniej dał zarobić komuś innemu, może tak miało być
pozdrawiam,
Naos
Również polecam Nowarta.
Świetny kontakt, szybka przesyłka.
No i sprzęt po super cenie
Pozdrawiam.
Naos - nie będe wnikał w szczegóły...ale zignorowany na pewno nie zostałeś( jeśli tak się poczułeś to Przepraszam ), po prosty przy natłoku zajęć czasami coś umknienie siedze przy necie lub przy telefonie 24h
to nie jedyne moję zajęcie
Prowadzę poważna firmę fotograficzną a od początku tego roku wszedłem mocno w reklamę, ale pomimo tego staram się aby każdy był zadowolony widocznie miałem dać zarobić konkurencji....
którą serdecznie Pozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez towersivy ; 22-01-2008 o 22:18