Znalazłem coś takiego na dpreview, ma to ktoś, działa, jest OK. czy nie ma się czego bać????
Znalazłem coś takiego na dpreview, ma to ktoś, działa, jest OK. czy nie ma się czego bać????
tzn co takiego?Zamieszczone przez Domini-Q
![]()
Bac sie nie ma czego, kazdego to dopada, ale raczej nie jest OK ;-)Zamieszczone przez Domini-Q
Ale co so chodziii??
Moja galeria: - CLICK !!
Nie uprzedzony, nie rywalizujący, nie szukający FF/BF. Po prostu cieszący się fotografowaniem. Były zenity, Canony analog i dSLR a teraz Nikon w parze z Canonem (Nikon d90+18-105mm VR oraz Canon a610)
1) Ściągnąłem firmware do Eos'a 350D
2) podobno eliminuje to co akurat mi sie przydażyło parę razy, czy zawieszanie aparatu gdy był na funkcji oszczędzania energii
3) ....i wreszcie czy ktoś juz z tego kozystał? jesli tak to czy jest ok. Czy soft sie nie posypał.
fajny post , możesz robić upgrade wsio ok
5d + L plecak
fajny nie fajny, ja taki troche bojaźliwy jestem.
To nie rob upgrejdu jak sie boisz mimo tego ze ci ludzie mowia bys robil bez problemu. Na sile cie nikt przekonywac nie bedzie - twoj aparat, twoj wybor.Zamieszczone przez Domini-Q
juz zrobiłem :-) jest OK. sorki że tak troche mieszałem.
Witam,
a ja z kolei chciałbym wrócić do starszego firmwara - w serwise zrobili mi upgrade do 1.0.3 i teraz aparat mi niedoświetla o 2/3 przysłony
koś może wie skąd wziąść poprzedni firmware ??
z góry wielkie dzięki
EOS 350D