Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Foto bank Apacer Share Steno CD211

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie Foto bank Apacer Share Steno CD211

Kupić można np. tutaj: http://www.komputery.com.pl/product_...f59dc8b7c79d44

Kupiłem bez dysku bo dysk miałem z starego laptopa.
    Obsługa prosta - podpinasz kartę (trzeba mieć osobny czytnik) i po naciśnięciu 1 przycisku tworzony jest folder i wrzucana jest cała zawartość karty (po skończeniu jest potwierdzenie na wyświetlaczu) - działa bez problemu.
    Dość czytelny wyświetlacz - można przeglądać zawartość dysku (usuwać, przenosić foldery/pliki oraz tworzyć nowe foldery), można sprawdzić objętość dysku, folderu lub pliku.
    Polecam bo cena zbliżona do gołej obudowy OTG (bez lcd) a funkcjonalność większa.
    Polecam ja jestem b.zadowolony.

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Ja też polecam to cacuszko. Wczoraj przyszło pocztą. Kupiłem na allegro z dyskiem 40Gb za 495zł. tyle że przy Canonach potrzebny jest czytnik CF. Urządzenie jest super. Poza zdjeciami służy mi np do przenoszenia filmów
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

ja mam takie cacuszko http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56736051 jest wmontowany czytnik CF kompaktowe wymiary, jestem bardzo zadowolony
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Ja tez polecam apacera i wyszukiwarke - gdzie mozna znalezc moj malutki tescik: http://www.canon-board.info/showpost...4&postcount=29

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

gr86 moglbys napisac czy ten twoj digimate II rowniez posiada funckje przegladania katalogow, info. na wyswietlaczu o stanie pamieci itp?

Pozdrawiam
    Alzail
    350D

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    Ja też polecam to cacuszko. Wczoraj przyszło pocztą. Kupiłem na allegro z dyskiem 40Gb za 495zł. tyle że przy Canonach potrzebny jest czytnik CF. Urządzenie jest super. Poza zdjeciami służy mi np do przenoszenia filmów
    czy dobrze zrozumiałem, że mając Canona 20D nie mogę skorzystać z kabla usb podpiętego bezpośrednio do aparatu? Jeśli tak to straszna kicha...
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    czy dobrze zrozumiałem, że mając Canona 20D nie mogę skorzystać z kabla usb podpiętego bezpośrednio do aparatu? Jeśli tak to straszna kicha...
    nie wiem jak jest w 20D, ale podejżewam że Canon tak ma.. mój aparat podłączony do kompa jest widoczny jako Canon EOS/KISS/REBEL, a nie jako wymienny dysk. Nie da się skopiować do aparatu np plików Worda. W Olympusie np można.. Dlatego podejżewam że bez czytnika się nie obejdzie. Chyba że kupisz taki jak kupił gr86, jego ma wbudowany czytnik.
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Mozesz, mozesz, chyba pisalem o tym przy moim opisie Apacera. Wystarczy aparat przesatwic w tryb PTP i dziala z cd211.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ted, a o co ci chodziło z twoim opisie z tym kablem? Czy kabel od 20D można podpiąć do Apacera?
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ted, a o co ci chodziło z twoim opisie z tym kablem? Czy kabel od 20D można podpiąć do Apacera?
    To by było ciekawe, ale chyba w praktyce (API Canona, itd.) niestety niemożliwe...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów