Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: W jaki sposób sprawdzić ilość wykonanych zdjęć w dSLR?

Mieszany widok

Domyślnie

Przerażacie mnie... Ja swoim DLem z super tępym AFem zrobiłem w dwa lata 6,5tyś zdjeć, z czego tysiąc zrobili znajomi, którym pożyczyłem body.
    O ile ktoś rzeczywiście nie ma parcia na pstrykactwo, lub nie ma sensownych sesji co chwilę, to nie sądzę, by miał wykopany w kosmos przebieg.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Dopiero zaczyna Awatar Pecek

Domyślnie

Wiecie... Właśnie sprzedałem moje 350d i w czasie przejciowym dozbierania pieniędzy siedze na 30D mojego taty, który ambicjami siedzi nadal w analogach. Pucha ma 2 lata, ponad! A na liczniku niecałe 3k zdjeć, z czego ja moze zrobilem połowe. Więc sprzedając go teraz miałbym zadawane sporo pytań
    www.amphoto.pl
    pecunio.digart.pl

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zeeb Zobacz posta
    Nie, nie sprawdzałem ale aparat jest jak nowy- ledwie widoczne przetarcia lakieru na stopce lampy, brak rysek na wyświetlaczach, pasek nigdy nie był założony(orginalnie zapakowany). Ogólnie wygląd nie wskazuje na większy przebieg, no chyba że się mylę, ale sprzedawałem 10d z podobnym przebiegiem (miałem go od nowości) i wyglądał gorzej
    Chmm... wygląd. Ja miałem 20D, który wyglądał jakby przed chwilą był jeszcze w sklepie - przebieg ponad 48 tyś. Także różnie to bywa.

Cytat Zamieszczone przez Michu (Pentax) Zobacz posta
    Przerażacie mnie... Ja swoim DLem z super tępym AFem zrobiłem w dwa lata 6,5tyś zdjeć, z czego tysiąc zrobili znajomi, którym pożyczyłem body.
    O ile ktoś rzeczywiście nie ma parcia na pstrykactwo, lub nie ma sensownych sesji co chwilę, to nie sądzę, by miał wykopany w kosmos przebieg.

Wiesz 20D/30D jest często używany jako body reporterskie (niskobudżetowe redakcje, małe portale internetowe). Także mogą zaliczać całkiem spore przebiegi.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów