OK. Nie załapałemMoże jakiś CF jest na to?
OK. Nie załapałemMoże jakiś CF jest na to?
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
W 40D jest jakieś ustawienie w Custom Functions na numerację - muszę sprawdzić w domu.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Mógł zrobić kilkaset zdjęć, ale na karcie która wcześniej miała około 104-7353.
Aparat kontynuuje wyższy licznik - swój lub z karty.
Witajcie,
W ostatnim DF-V jest wzmianka o programiku f-my AstroJargon, który umożliwia odczytać rzeczywistą liczbę cyklów migawki. Warunek- canony z Digic III i IV.
[QUOTE]"...baba ma ciało, baba ma duszę, baba emituje ciepło, bytowanie bez baby, to po prostu bywa piekło..."
Była już wzmianka o tym programie jakiś czas temu
A wystarczy poszukać
http://www.canon-board.info/showthre...ht=AstroJargon
Pucha i słoki
sadaman, wkleiłem opis programu ze strony AstroJargon, tak, żeby doinformować bjmasteka...![]()
[QUOTE]"...baba ma ciało, baba ma duszę, baba emituje ciepło, bytowanie bez baby, to po prostu bywa piekło..."
Znalazłem coś co zainteresuje posiadaczy Canona 20D oraz 30D
http://digital-photography-school.co...read.php?t=196
Sprawdziłem programik i działa. Ku mojemu przerażeniu ukazała mi się liczba ..... lepiej, żebyście tego nie wiedzieli![]()
Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 15-12-2008 o 02:17
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Albo coś źle robię albo lipa. Sprawdziłem na kilku wyrywkowych raw-ach z 30-tki i liczba klatek nie przyrasta.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner