ja karty nie zmieniałam nigdy ...... czyli body to prawie dziewica![]()
ja karty nie zmieniałam nigdy ...... czyli body to prawie dziewica![]()
Eos system
ile ja moge miec jesli mam w EOS 20D zdjecie nr 179-7985 ??
17985 ?? tak to sie oblicza ??
Bo na dniach kupuje 300D i nie wiem jak mam sprawdzic ile mail cykniec migawka ??!!![]()
Jak sprawdzić przebieg (ilość wykonanych zdjęć) Canon 30D oczywiście nie wysyłając do serwisu. Czy jest jakiś darmowy soft????
Z góry dziękuję za pomoc.
nie ma i nie można nie wysyłając do Żytniej...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Tylko Żytnia.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam, zakupiłem 30D z 2giej ręki. Sprzedawca deklarował przebieg aparatu na 5500-6000 klatek a aparat zapisuje kolejne zdj zaczynające sie na 98xx... wiadomo ile razy by zerowany? Od razu wydało mi sie to dziwne zwłaszcza ze ma juz prawie dwa latka a ja swojego rocznego 350D sprzedałem z przebiegiem prawie 6,5tyś klatek a fotografowałem raczej dla przyjemnosci uganiajac sie za sprytnymi kadrami. Teraz pojawia sie pytanie czy na "gorąco" oddać (kupiłem wczoraj) do serwisu Canona aparat na przegląd i w razie kolejnych niejasności przypilić sprzedawce? Jeśli tak to czy ktoś wie ile to kosztuje? Z gory dzieki za info/rade
Nie sugeruj się wyświetlanym stanem, chcesz spokoju - tylko serwis. Choć to może być też i koniec spokoju...Za Janmarem - teraz to musztarda po obiedzie, wiec ciesz się puszką i licz na rzetelność sprzedawcy.