Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Czego pragną klienci ślubni?

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ani się nie wiję ani nie jestem pod ścianą. Myślę, że znacznie lepiej niż podpowiadanie będzie jak sam dojdziesz do właściwego wniosku. Z całym szacunkiem ale jeśli chodzi o Twoje fotograficzne osiągnięcia ( nie tylko ślubne ) to jesteś tam gdzie piszesz, czyli w okolicach przedszkola. W pewnych sytuacjach argumentacja „bo tak” jest jedyna. :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Ani się nie wiję ani nie jestem pod ścianą. Myślę, że znacznie lepiej niż podpowiadanie będzie jak sam dojdziesz do właściwego wniosku.
    Ale do jakiego wniosku? Zadałem dwa proste pytania, odnośnie Twoich mądrych wywodów, na żadne nie byłeś łaskaw odpowiedzieć, natomiast piszesz o wyciąganiu wniosków. Już chyba sam nie nadążasz za tym co wypisujesz.

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Z całym szacunkiem ale jeśli chodzi o Twoje fotograficzne osiągnięcia ( nie tylko ślubne ) to jesteś tam gdzie piszesz, czyli w okolicach przedszkola. W pewnych sytuacjach argumentacja „bo tak” jest jedyna. :-D
    Argumentacja "bo tak" jest jedyna tylko dla tych którzy nic nie mają do powiedzenia w temacie. Piszesz o denaturacie, nocniku, przedszkolu, odnosisz się do uniwersalnych zasad, nie potrafiąc jednocześnie żadnej z nich nazwać ani wymienić, nie potrafisz uzasadnić ani jednego słowa, co utwierdza mnie w przekonaniu że jedyne co Cię interesuje to puszczanie głośnych bąków chyba dla samej radości z reakcji otoczenia. Chcesz się tak zabawiać, masz do tego prawo, jednak poziom zabawy wiele mówi o samym zabawiającym się. Do tej pory myślałem że zdjęcia jakie pokazujesz to jakaś marna prowokacja i masz niezły ubaw z komentarzy, po prezentacji zasobu wiedzy jaki posiadasz zmieniłem zdanie. Z całym szacunkiem ale nie specjalnie Twoja opinia mnie interesuje, nie reprezentujesz sobą niczego co było by warte uwagi.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 25-05-2009 o 20:51
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Miło mi z tego powodu.:-D
    Wracając do sedna czyli tytułu wątku Czego pragną klienci ślubni? to może ja zadam dość istotne pytanie czy ktoś wie czym się różnią spodnie damskie od męskich? I uprzedzę ewentualną odpowiedź, że nie chodzi mi o sposób zapinania.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelsz Zobacz posta
    a ja zapytam ,niejako ponownie i nieśmiało - czy w wawie jest takie jebieskie niebo ?
    No patrzę na foty, pierwsze mi się podobają, inne rożnie- czasem pomysły w miarę, ale nie wyszło po prostu- ot cmok w słońcu i kobieta ryba, ale parę jest ciekawych, może (jak dla mnie) za dużo kombinacji z przekoszeniem fotek
    a spodnie damsko/męskie, ha, nie wiem- na pewno zawartość co wpływa na ich układanie się, ale to taka lamerska odpowiedź, nie jestem estetą- ale albo coś mi się podoba, albo nie

W sumie jesteś blisko nie chodzi o zawartość ale miejsce na nią:-D

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pytanie wbrew pozorom wykracza daleko poza spodnie i w rzeczy samej dotyczy kompozycji. I nie chodzi o szczegóły ale o jeden.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Widząc taką wymianę zdań to chyba do złego forum wydzieliłem "konwersację" pomiędzy Sergiuszem a pankiem. Powinna być Pralnia.
    Sugestie:
    - przejdźcie na priva
    - spotkajcie się na żywo i dajcie sobie po razie

Bo flejmy, szczególnie indywidualne pomiędzy dwoma uparciuchami, są nudne i passe .

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale ja już skończyłem dyskusję z Sergiuszem, przynajmniej do momentu kiedy pojawi się jakiś sensowny argument o którym można by podyskutować a taki się nie pojawi raczej, więc luz.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Moje pytanie o „spodnie” nie ma związku z pankiem i jest retorycznie związane z tematem wątku. Jeśli chodzi o mnie to ta konwersacja z nim jak dla mnie jest EOT

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów