Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Czego pragną klienci ślubni?

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Widzisz i tutaj przejawia Twój sposób widzenia fotografii z którym nie mogę się zgodzić. Za wszelką cenę próbujesz wszystko ustalać oraz wtłaczać w wydumane ramy poprawności fotograficznej.
    Niezupełnie. Sergiusz tylko mówi, że na początek warto trzymać się tych zasad, żeby nie zbłądzić. Jeśli widzisz adepta fotografii, ktory jest zielony w temacie i wystawia Ci do oceny gniota, nie mówisz mu o fotografii jako sztuce, tylko sugerujesz mu, by trzymał się zasad. Dopiero po opanowaniu ich w pewnym stopniu skupił się na własnej inwencji twórczej. Te zasady wpaja się własnie poczatkującym, a sęk właśnie w tym (z tego co zauważyłem), że Sergiusz wszystkich tu uważa za początkujacych..:wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Slider wielkie dzięki to mniej więcej miałem na myśli. Oczywiście z jednym wyjątkiem, że nie wszyscy rozmówcy są początkujący.:-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

W takim razie jaki trzeba mieć staż fotograficzny żeby zalać zdjęcie denaturatem jak ma się na to ochotę?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    Czy już mogę się zacząć obrażać?;-)

jeszcze nie))

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Adso- Czy poszukując nowych rozwiązań w projektowaniu wnętrz na drodze komunikacji pomiędzy kuchnią a jadalnią ustawisz akwarium lub amforę z kwiatami aby mówić o łamaniu konwenansów i wolności w projektowaniu wnętrz czy raczej stosujesz się do ogólnie przyjętych zasad? Owszem można wymyślić lampkę nocną nowej generacji i aby ją zgasić trzeba będzie wstać z łóżka. Ale czy aby na pewno na taką sztukę nowoczesnego projektowania znajdą się chętni?:-D

Miasto
    wawa

Domyślnie

Bardzo dobre porównanie. Co będzie jak zamawiający zdjęcia potknie się o niebieski zafarb albo poślizgnie na nieuzasadnionym skosie? Przy okazji ponawiam pytanie o staż w kwestii doboru kolorów.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Co rozumiesz przez kwestię doboru kolorów?

Miasto
    wawa

Domyślnie

Zarzuciłeś kolorom na moich zdjęciach że wyglądają, cytuję, "jak denaturat przepuszczony przez chleb z odrobinką cebuli i lila", w trakcie dalszej dyskusji doszliśmy zdaje się do wniosku że znaczy to że uważasz że nie są to właściwe kolory dla zdjęcia, tak? Czyli jak dobrałem nie właściwe to nasuwa się wniosek że mogłem dobrać właściwe?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Napisałem dokładnie tak: Piękne kolory! Jak denaturat przepuszczony przez chleb z odrobinką cebuli i lila. Bajka!
    Kombinujesz we właściwą stronę i wszystko zgodnie z przewidywaniami : http://www.canon-board.info/showpost...5&postcount=18 I chyba jesteś na dobrej drodze.:-D

Miasto
    wawa

Domyślnie

A ty wijesz się jak piskorz byle tylko nie odpowiedzieć na pytanie. Cóż, jeżeli fakty świadczą przeciwko nam tym gorzej dla faktów? Zawsze można napisać coś o wyjątku potwierdzającym regułę. Prawda jest taka, że przyciśnięty do ściany nie jesteś w stanie w żaden sposób udowodnić swoich śmiałych tez, ba, nie potrafisz nawet sensownie ich umotywować. Przepraszam, ale argumentacja, tak bo tak, przestała do mnie trafiać gdzieś w okolicy przedszkola.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów