Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: g9/g10/450d/1000d

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

pyatnie zasadnicze - kto tu wlasnie zajmuje się szukaniem dziury w całym zamiast ogladaniem zdjec - CHŁOPAKU

Ton twojej wypowiedz oraz jej poziom, dobitnie swiadczą, że prężyc muskuły umiesz tylko zawartością torby zamiast wynikami własnej "pracy". Tak to jest jak sie ma...niewiele lat i tyleż samo doswiadczenia. Przez skromność oraz pewne obawy o zjadliwe komentarze nie wklejam wlasnych porównan i prac - po co mi to? Zamiast tego posiłkuję się wypowiedziami innych - i do tego, DOŚWIADCZONYCH fotografów..
    Ale gdzież tam konkretne kontr-argumenty. Po co ? Znowu lepiej dyskusję sprowadzić do postaci miałkiej w rodzaju lepszy jest ten kto ma bardziej wypchaną torbę bo inaczej byc nie może
    Czekam zatem cierpliwie na zarzuty pod adresem zaprezentowanych zdjęć

cobra MC

masz ubytki w swojej wiedzy Przejrzyj dokładnie- raz jeszcze katalog Canona. Szkło o którym mowie kiedys kosztowało mnie 5k - teraz jest 1k droższe

Po przeczytaniu tego review, obejrzeniu przykładowych prac z wszystkich 4 linków, jestem przekonany że każdy sam wyciagnie właściwe dla siebie wnioski. Ja uważam że te zdjecia po prostu bronią się same - i tyle
    Ostatnio edytowane przez michobo ; 13-08-2009 o 20:42

Uprawnienia umieszczania postów